Ahojte holky, poraďte neobvyklé jména pro chlapečka. Nechceme žádné obyčejné jména, neříkám že se nám nelíbí žádné ale jde o to, že to je všude samý Tadeáš, Matyáš, Jakub apod. 😏
Mohou to být i cizí jména, nejlépe ta co se píšou a čtou stejně. A něco co by se hodilo k příjmení Navrátil. 😊
Pořád hledám ale nic nenacházím, tak třeba budete mít lepší nápady 😉
@andylle
zahranicni jmeno k typicky ceskemu prijmeni bych nedavala.takovy Ahmed Navratil to musi byt pecka :D
@zelenaesmolda nebojte to by mě ani nenapadlo 😂
Muj syn je Bernard.
Jo a pro dalsi syny muz planuje Bertranda a Bertolda. Ale jen pres moji mrtvolu...
Leopold, Vincent, Kilián.
Haštal, Kliment, Vavřinec.
Vintíř, je jich jen 15. A nebo Bivoj.
Stellan
Mám Maxe, i kdyz uz jich je asi naseto, ale jmeno k nemu krásně sedí
Já mám Karla a všichni v porodnici koukali a říkali, že snad ani nepamatují, kdy měli naposledy Káju🙂
Hostivít, Bořivoj, vybírali jsme nějaké české.
Me by se libil Radim Navratil, Zdrobnelina Raďo, Radimku, je to takove moc nepouzivane jmeno , teda podle me , jeste mi sedi Vincent , ale to vzdy vidim syna od Zilkove to by mi asi vadilo.
Jeste Alex Navratil ..
Máme Benjamina a žádného dalšího neznám. Ale je pravda, že za ten rok a půl od mého porodu jsem pár Beníků zaznamenala i tady na MK.
My jsme dali chlapečkovi jméno Eduard a všichni nám to moc chválí. Tohle jméno jsme si opravdu zamilovali. V okolí máme také malého Jindřicha, Mikuláše, Huga, Jaroslava, Kristiána.
@andylle Kamarádka má syna Eliáše.❤️
@tratatundra Benjamin je boží jméno!!!!
Leopold ❤
@janapetrvalska Radim mě taky napadl, ale příteli se to zrovna dvakrát nelíbí právě. 😁 ještě jsme přemýšleli nad Damiánem to se líbí oběma, a mě se ještě docela líbí Mateo 😊
My máme doma Heřmánka, tedy už velkého Heřmana 😁
Jonáš, Jáchym, Eliáš
@tensorflow Doufám, že holka bude Stella :D
Jo my to vzali uz rovnou zkracene, hodi se to k příjmení, sice jsme slyseli par nazoru ze je to jak na psa, ale v cizích zemích, taky používají Maxe na lidi
😁Maxim se mi taky libi a kdyz zlobi rikam mu Maxmiliáne 😁
@andylle Můj syn je Bedřich <3
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
My máme Vítka, těch moc není.