Ahoj holky, maminky😊
Mám takový menší dotaz, jsem 24+5 a nevím pohlaví. 3x jsem byla na ultrazvuku a pokaždé má to naše mimčo tak nohy u sebe, že nejde nic vidět. Doktor tipoval holku, ale jistý si není. Je možné, že se pindik může schovávat? Stalo se vám někomu už a co jste měli? Nebo že vám chybně řekl pohlaví a porodili jste něco jiného? My si moc přejeme chlapečka, ale ani pindik, ani pipka😂 děkuji moc za odpověďi
Já se pohlaví dozvěděla po 34tt. Sice bylo dobře vidět, ale doktor chtěl VIP poplatek, aby mi to řekl. Jiná doktorka mi potom řekla holku (i když měla skrčené nožky) a holka to pak byla. V 20tt stydlivá nebyla vůbec, rozcapené nožky a jednu nohu rovně až k hlavě 😀
@karolina226 u orvniho syna jsem to mela taky tak ..zhruba u 25tt tipoval kluka ale tak na 70% a pak jsme sli na 4d uz a tam se ukazal v plne krase 😂
V obou tehu doktorka nevedelana zbezny pohled jestli maji mezi nozickami pindik nebo pupecnik a nechteli jsme dite trapit dlouhym zkoumanim ultrazvukem kvuli takovy "volovine", takze jsme nevedeli. V obou pripadech se nam narodili kluci.
@cuuza jo, jen to vyznělo, jakože to bude holka, když se stydí...
Jinak
@karolina226 kamarádka teď čeká chlapečka a ukázal se taky až dlouho po 20. týdnu...do té doby nevěděli
Já všechny 3 kluky věděla vždy od toho 20. týdne
U nejmladšího jsme chtěli překvapeni, ale poznala jsem to sama 🙂)
První miminko, holčičku, mi naopak řekli až později.
Ale není to pravidlo, určitě se může miminko nějak schovávat a zakryvat, že pohlaví zkratka není vidět.
Obecně ale bývají kluci “dohledatelnější” 🙂)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Stydlivější bývají holky a jistotu máš stejně až po porodu...