Ahoj holky prosím Vás má to některá z vás taky?už asi týden mě šílené brni nohy a necítím je úplně takže chodím jako robot a pridrzuju se nábytku. ...měla jste to taky některá? Jsem 33tt den a je to fakt hnus😣
@luckaasamuel já měla spíš pocit těžkých nohou a brneli. Nakonec mi napsali detralex a bylo to o dost lepší
@makra1988 no já už doma plasim ze ochrnu 🤔ze mě jsou hotovy mám je takový jakoby necitlive je to až neprijemny ze se bojím chodit
@marketaholasova taky zeď třetí den beru detralex ale zatím bez efektu😣snad neochrnu
Někam s tím zajdi. Já to dobře znám, může to být v pohodě, ale u mě to bylo vyhřezlou ploténkou a následně mi udělali SC, hrozilo mi ochrnutí, ale u mě už to byl extrém
@ivana0 píšu sz☺
@ivana0 psala jsem ti sz🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zdravím,
Až v takové míře jsem to neměla. Ale brnění jsem měla, i takovou divnou nepříjemnou bolest. Hlavně v noci. Nedalo se ke konci spát.
Mimi už je velké, tlačí na nějaké nervy, konec těhotenství je velmi nepříjemné. Ale skvělé připraví na porod 😉