Necitlivost levé nohy 25.tt. Máte zkušenost?

ortensie
17. bře 2020

Děvčata, jsem 25tt a už delší čas pociťuji necitlivost levého stehna z vnější strany. Je to, jako když si přesedíte nohu, sáhnu na ní a ten dotyk takřka necítím. Ale jen na půlce stehna, vnitřní strana je v pohodě. Máte zkušenost? 😉 K lékaři mám jít na konci měsíce, ale vůbec nevím, jak to teď bude, tak se ptám Vás. Hořčík piju takřka každé ráno, tím by to snad být nemělo. ☺️ Moc děkuji za rady. 🙏

lida9
17. bře 2020

ja mam necitlivost prave nohy, u me je to zpusobeno tim jak se vse roztahuje kvuli mimcu a spatne kostrci... zkus cviky, prip. fyzio, pokud v tehle dobe smeji pracovat...

anniej
17. bře 2020

Já mám asi od 20tt necitlivost pravé nohy, taky vnější strana stehna, mám to doteď a to už jsem 33tt 🤣 Objeví se to když stojím. Jak si sednu, tak cítím, jak se tam zase vlejvá krev. Nevadí to ničemu, mimčo prostě tlačí, je to jen nepříjemné a po porodu to zase zmizí ☺️

astracreek
17. bře 2020

Měla jsem to také. V průběhu těhotenství se to zhoršovalo, po porodu se to dost zlepšilo, ale necitlivý kousek mi tam zůstal.

vikinkav
17. bře 2020

Ja to mela kdyz jsem lezela, necitliva chodidla, doted jsem mnohem citlivejsi na prelezeni

skorinka423
7. dub 2020

já sem to měla taky a po porodu mi to zůstalo, křeče v rukách a nohách, ale není to tak hrozný jak to bylo a tak si dávám hořčík pořád, kupuju ho přes internet, teď se ani jinak nedá, tak můžu doporučit český ráj zdraví, od tama objednávám a jsem spokojená

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru