Ahoj, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s úplným vymizením chuti na sex od samého začátku těhotenství a zda se to pak vrátilo do normálu ? Jsem teprve ve 14. Týdnu, ale nějak si nedovedu představit že by se to s rostoucím břichem a vnímáním pohybů miminka zevnitř během těhu ještě nějak zlepšilo. Přítel je skvělý a chápavý, snažím se postarat alespoň o nej 🤣 ale mám strach že to s plačícím dítětem a nedostatkem spánku a laktací jen tak lepší nebude. Řekla bych že je problém asi v hormonech, plus si připadám hrozně neatraktivní, opuchlá a nafouklá 🤦🏻♀️😂
Nemám zkušenost..já naopak byla jak utržená ze řetězu😂😂😂ale uvidíš,že se to spraví. Většinou kolem 2. trimestru se ženám chuť na sex vrací. Navíc pro muže jsme právě v období těhotenství ještě víc atraktivnější si myslim,buď v pohodě a do niceho se určitě netlač...😊Vše zase bude ,jak má být
V prvním trimestru jsem neměla chuť vůbec na nic, natož na sex. Ve druhém to bylo lepší, ve třetím opět špatné... V šestinedělí "se nesmí" a pak to ještě pár měsíců nebylo nijak valné. Ale lepší se to.
Ač jsem jinak spíš sexuálně aktivní, tak v prvním trimestru jsem taky neměla moc chuť na nic (plus jsem se učila a deptala atestací, kterou jsem měla hned po prvotrimestrálním skrininku). Ve druhém trimestru i třetím naopak, mohla bych pořád. Šestinedělí jsme nedodrželi a od té doby je vše v normálu.
Mě se chtělo nejvíce v prvním trimestru kdy jsem skoro nemohla, ve druhém tak normálně a teď ve třetím občas jo, ale jsem u toho tak udýchaná a po chvilce mě bolí nohy tak to stojí za houby....
U mě to bylo spíše naopak, v těhotenství bych chtěla furt a naopak po téměř vůbec 🙈
Ano, přejde to po šestinedělí.
To je klasicky prubeh, zatim se necitite ve sve kuzi, ale druhy trimerstr bude jiny. Co bych ted dala ze libido a kvalitu vlasu a pleti z te doby! 😀
No a když se zeptám teda úplně na rovinu, ikdyž se ve druhem trimestru libido vrátí, není to trochu divné když při sexu žena vnímá pohyby miminka ? Mám v tomhle ohledu jakýsi blok, přijde mi to hrozně nepříjemné. Zatím teda nemám vyzkoušeno, pouze to beru teoreticky
přejde to. Když budete oba chtít, pak to pujde a uvidíš, že si to budete užívat stejně jako před porodem. A když ne, koupíš si španělské mušky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Přejde to, ale chce to čas.