Nahřívací polštářek v těhotenství. Používal někdo?

lucy57
26. bře 2024

Zdravím holky🙂
Chci se zeptat jestli jste některá z vás používala nahřívací polštářek v těhotenství? Jsem momentálně v 25 týdnu a často a hodně mě bolí záda, kolikrát i podbřišek🙈tak mě napadlo zkusit nahřívat tím polštářkem, na netu psali že je to v pohodě...jenže malé mi přitom vždycky začne hodně kopat a já úplně nedokážu říct jestli se mu to líbí nebo ne. A teď se samozřejmě bojím jestli mu tím nemůžu taky ublížit 🤔nicméně to nahřívání mě pomáhá 😅
Děkuji za odpovědi🙂

verunnaj
26. bře 2024

@lucy57 na zada v pohodě, podbřišek bych vynechala.
Kamarádka si tak ,,dopomohla” k prasknutí vody (akorát už po termínu). Nevím samozřejmě jestli to bylo tím, ale neriskovala bych 🙂

lucy57
autor
26. bře 2024

@verunnaj jeje tak na to mám ještě čas 😃 děkuji za odpověď 😇

cilkat
26. bře 2024

Souhlas - záda v pohodě, přímé teplo na břicho raději ne.

evellin123
26. bře 2024

@lucy57 ahojky já používala na radu doktorky mast Traumaplant, to používám i teď při kojení a rozhodně mi pomohl těhotenský pás ,ono se to nezdá já tomu nejdřív taky nevěřila ,ale při procházkách,nebo když jsem někam šla ,jsem si ho dala a bylo to fakt lepší. Ale ono to bude hodně individuální.Drzim palečky ať to moc neboli ✊

verunnaj
26. bře 2024

Zkus se ještě podívat na rebozo 🙂 mám připraveno až zada přestanou stíhat😁

lucy57
autor
26. bře 2024

@evellin123 děkuji, podívám se na to🙂

gebka
27. bře 2024

@lucy57 ja na zada trpim od zacatku a nejvetsi uleva prisla po navsteve fyzio, kde mi zatejpovala bedra - neskutecna uleva!!!! Pritel tam sel semnou aby se to naucil a ted me tejpuje doma on sam 😎

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru