Myslíte, že je možné na konci 15tt cítit pohyby? 🙂

dadanana
7. dub 2015

Ahojky, čekám dvojčátka, a včera a dneska, citm jakoby na jedny straně zvladtni tlak a jakoby se tam neco převalovalo a semtam jakoby se tam "placalo" nevim jak to presne popsat, a nevím jestli to,může byt už ono nebo ne 😞😊 co myslíte?

nyna87
7. dub 2015

Tak mas tam dve,mohlo by to byt ono 🙂 ja jako prvorodicka citila pohyby v 17tt a to byly rovnou kopance,pri druhem citim od 14tt a segra prvorodicka citi od 16tt.Tak smele do toho a uzivej si to 🙂

naomi6
7. dub 2015

@dadanana Určitě můžeš 😉. Pěkně si to užívej a držím palce

pesinka
7. dub 2015

Tak my jsme v 19tt a ztm.nic necítím 😒 až me to trosku desi...jsem tedy prvorodička,ale vsichni okolo uz pohyby citi mnohem driv.

veveruska8
7. dub 2015

Ahoj ja dnes citim taky tlak ale jen na leve strane a pis i mravenceni...takze u me asi nic :-P brzy se dockame 😉

andrrriiik
7. dub 2015

Já při prvním těhotenství cítila pohyby v 16tt,při druhém ve 12tt.Takže můžeš,zvlášť,když čekáš dvě 🙂

andrrriiik
7. dub 2015

@veveruska8 To mravenčení jsou už pohyby 😉

veveruska8
7. dub 2015

@andrrriiik opravdu??? 😉 jeee to jsi mi udelala radost 😉

andrrriiik
7. dub 2015

@veveruska8 Jj,a pak ucítíš takové vlnění,podobné jako větry,ale poznáš,že to větry nejsou 😉 A teprve pak začnou ty kopance.Aspoň u mě to tak bylo,u obou 🙂

atenka46
8. dub 2015

A jak často to ze zacatku cítíte? Ja občas cítím takový divny převalovani. Nevim ani jak to popsat a nevim jestli to muze byt ono...

andrrriiik
8. dub 2015

@atenka46 Jo,to bude ono 😉

zo_ja
10. dub 2015

Jojo, bude to o no.

silvik77
10. dub 2015

@pesinka Já jsem cítila pohyby až v půlce 22.týdne, takže bych se vůbec nestresovala 🙂

megaira
10. dub 2015

já cítila pohyby uz ve 13tt 🙂

katka865
10. dub 2015

u dvojčátek je to určitě možné, cítila jsem pohyby zhruba od 14tt, ale to bylo skutečně jenom nepatrné, pořádné kopance přišly později 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru