Může to být signál předčasného porodu?

24. lis 2024

Chtěla bych se zeptat , jestli se stimhle někdo setkal ....
Sme skoro ve 20 tydnu , jeden den sem mela na toaletní papíru krev ,ležela sem pár dní v nemocnici , krev naštěstí jen ten den jak kdybych spinila moc to nebylo ale rekli mi ze mam zkraceny cipek propustili me ale doma me pak zaclo občas píchat v podbrisku , jinak to moc neboli ale je to víckrát za den , celkem me to desi ... měl stim někdo zkušenost?
Děkuji

1pomnenka
24. lis 2024

Nesignalizuje to vůbec nic, nakonec můžeš mít porod vyvolávaný. Každý den mě něco bolelo, někde píchalo, ono je bolestivé i samotné roztahování dělohy. Měsíc před porodem každý večer poslíčky, pokaždé jsem si myslela, že pojedu, po 2h to vždy přešlo. Když odešla hlenová zátka, také jsem si myslela, že brzy porodím, nestalo se. Když jsem šla na monitor, řekli mi, že se nic nechystá. Nemohla jsem dojít domů, už jsem měla bolesti. V noci jela do porodnice, na monitoru opět nic, brzy ráno jsem porodila. Kdybych neměla zelenou plodovou vodu, vůbec by si mně tam nenechali a poslali mě domů. Ani při jednom porodu monitor neukázal, že budu rodit, je to jen kontrola miminka, zda se mu dobře daří, nic víc.

hennrietta
24. lis 2024

Může a nemusí. Každé tělo a těhotenství je dost individuální... Mohou to být třeba i poslíčci. Ty jsem měla hodně silné už tak 2 měsíce před porodem. Celkově těhotenství jsem měla dost rizikové.
Pokud se ti něco nezdá, bolesti jsou častější, silnější, tak klidně znovu na kontrolu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru