Ahoj holky.
Moc se omlouvám za stupidní dotaz,ale o jedno miminko jsem přišla a proto mám teď hrozne obavy.
Objednala jsem si kebab s dresinkem (chut byla nesnesitelna :D )
Snedla jsem půlku a najednou jsem si všimla ze v něm je vlas.. samozřejmě jsem ho rozbalila a těch vlasů tam bylo tak 5.. nechci vědět kolik jich bylo v půlce kterou jsem snedla.. moje otázka zni,muže se malému něco stát když jsem snedla ty vlasy?
Dcera měla z kebabu campylobacter(krvavé průjmy) skončila na infekčním, moc tady tomu jídlu nevěřím,a už vůbec ne v létě
Fuuuj. To dělalo nějaký prase!!!
Promiň, ale tenhle dotaz myslíš vážně ? 🤣 Já mám fakt pocit, že my ženský jsme v dnešní době hrozně málo zaměstnaný, a řešíme úplný blbosti ! Naše babičky, maminky si rozhodne nezadělávaly hlavy takovými nesmysly.
Můžeš byt úplně v klidu, nic se miminku nestane.
@dodor
no ja silne pochybuju,ze u nas ho delal nejaky Turek.Kebab jsem mela hodnekrat,na ruznych mistech ale vlas v nem nebyl nikdy.
@hani1234 to bych netvrdila,muze se na tom vlasu dost dobre uskrtit,je to stejny pruser jako omotana pupecni snura... :D :D :D
@zelenaesmolda 🤣🤣Jo no vidíš, taky se muže na tom vlasu houpat. 😀🙈
@hani1234
to zalezi v jakem je mesici,houpat se na vlasu zvladnou tusim az od 8.mesice :D
Lidi no tak 🙂 tak se paní nesmějte, přišla o jedno miminko a má prostě teď větší a možná prostě i iracionální strach o to druhé....
Jinak stát by se rozhodně nic nemělo 🙂 To co sníš takto k miminku neputuje, k němu putuje už zpracovaná strava, respektive jen látky, živiny a vitamíny které se ve stravě vyskytují 🙂 Jestli to nebyly nějaké chlupy od zvířat, jakože by jsi třeba z toho mohla chytnout nějaké parazity nebo tak, což ale asi pochybuji, tak se s tím nezabývej....spíše bych to nahlásila minimálně těm dopravcům, ať si to ohlídají a neberou od nich jídlo 🙂
@herkules6969 strašně moc vám dekuju❤️ No bylo tam par malých chloupků,trochu se bojím ze třeba od kočky nebo od něčeho.
@name6 To snad ne 🙂 už na to asi nemyslete, i kdyby tam nějaké parazity byly, což asi ne, tak vaše tělo a imunitní systém by se s tím nějak popral 🙂 Myslím, že co se týče těch chlupů, bych byla v klidu, raději bych si pro příště dala pozor na tyhle různý stánky s rychlým občerstvením. Tomu bych se raději v těhotenství vyhýbala pro jistotu 🙂 Mějte se hezky a ať vám toto těhotenství dopadne dobře 🙂
@herkules6969 dekuju vám strašně moc..
Jste moc hodna ❤️
No to záleží jestli ty vlasy byly zkažené nebo ne......
Nic, maximalne se pobl...jes.. Aspon me by se zved kufr, brr tajbl. Jinak asi nic nihrozi, teda pokud nebyl zkazeny treba dresink, nebo maso, kdyz do toho strkaji takove chutovky. Ja osobne tohle nejim.
@name6 Z vlasů, či chlupů se Vam nejspis nic stát nemůže. Když neberu v potaz, že já bych se regulerne po*lila a vážená restaurace by dostala recenzi, že by si chlupatej kebab mohli patentovat. Spíš je mnohem větší hrozba to maso (nedostatečná příprava, maso neznámého původu a kvality), nebo dresinky (zkažené vedrem, staré apod.), jak už tu někdo psal. Pokud chcete udělat pro svoje miminko maximum, tak se na tuhle "stánkovou" stravu vykaslete. Často je to riziko i pro zdravé lidi, netehotne a nekojici. VIZ medializovane otravy. I doma si můžete připravit něco obdobného a víte, co v tom je.
Myslim, ze vlasy obecne asi vadit nebudou, spis jine slozeni by mne zajimalo (cerstvost masa, dresink, jestli tam byl syr, atd.), kdyz to chutnalo zvlastne.
Vlasy svědčí jen o tom, že tam je asi trošku nižší úroveň hygieny (nebo to dělal někdo, kdo si nevzal čepici - já mám taky vlasy ve všem a pořád). Problém nejsou vlasy, ale ta úroveň hygieny. Které si ale mimochodem člověk jinak nevšimne - zda si zaměstnanec umyl po WC ruce prostě nepoznáte a přitom vše ostatní může být absolutně čisté. Takže ano, problém pro miminko to být může - ale pouze tehdy, pokud je tam špatná hygiena a ne z těch vlasů.
Toto naozaj? 😏
Nehnevaj sa na mna ale toto ked sa bude dalej rozmnzovat tak svet naozaj smeruje do r**i 😥 si naozaj taka hlupa, alebo si tu len robis srandu a touto otazkou?
A ked mam byt taka hlupa, tak sa ti stane len to, ze tie vlasy vy💩🥴
@v_ero_ni_ka další ... Naprosto s tebou souhlasím ...
@lery92 Alebo sa mozno narodi vlasate 😂😂 ja neviem uz.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne 😀