Mokro v těhotenství, co by na to pomohlo?

zvjedafka
1. lis 2016

Ahoj holky, jsem 23tt, druhé tehu. V prvním vše ok. A nyní vše probíhá az na krušné zacatky v pohodě ale ted zhruba tyden po velkém UZ kdy dr. řekl ze je vse v maximalnim poradku včetně malé mám intimní problém. Malá je pry KP a skáče mi po močovem měchýři. Mam pocit jako kdyz neudržím moč. Jsem stale dole vlhka, a musím se chodit nekolikrat denne prebalovat ( intimky) :( měla jste nekdo podobný problém, řešil jste to nejak nebo je neco co by na to pomohlo ? Nikdy se mi to nestavalo, cviky na udržení moče zkouším ale bez úspěchu. Někdy litam na zachod po kapkách 20x do hodiny a nekdy jdu jednou za hodinu ale to je mi jasné ze je to podle toho jak ta mura zrovna leží 🙂

alexah89
1. lis 2016

duvodu muze byt vic, odtok plodove vody, stresova inknontinence, vytok.. dojdi k lekari a neres to na modrym konikovi..

zvjedafka
autor
1. lis 2016

Jak jsem psala uz jsem tam byla, voda to neni, stres nemam, vytok pri kontrole taky ne. Je to moč, duvod proc unika uvadim v tom co píši. Ptám se na řešení který doktor nemá.

alexah89
1. lis 2016

kontrola byla pred tydnem pises ne? tak to se asi mohlo zmenit... tak bud to chces resit, nebo ne.. ale kdyz si jsi 100% jista, ze je to moc, tak ti na to stejne nic nepomuze. kup si vlozky na inkonenci

zvjedafka
autor
1. lis 2016

Boooze Ty jsi příjemná... 😀 radost s Tebou diskutovat. Jestli máš mindrak, bez si ho léčit jinam, na to nejsem zvědavá. Pěkný den preji.

alexah89
1. lis 2016

@zvjedafka no mindrak.. ono problem se resi s lekarem, obzvlaste takovy, protoze pokud to neni moc, ale plodova voda, tak je to dost velky problem,... ale kazdy sveho stesti strujce.. i ti s mindrakem

zvjedafka
autor
1. lis 2016

A nenapadlo Te nahodou ze tohle vse uz jsem z doktorem resila ?? Ze ne kazdej je tak pitomej? Moje otazka znela, zda se s tim nekdo setkal a zda mu neco na to pomohlo. Napr. cviceni, caje a jine... urcite nikde nevidim otazku...co mam delat. Takže prosim Te, příště než zacneš zase být husta, zkus se normálně zeptat. Ono to je lepší a na lidi to i lépe pusobi.

kekulice
1. lis 2016

@zvjedafka měla jsem to samé, nosila jsem vložku, vyřešilo se to porodem. Malá zůstala až do konce KP. Nic moc se s tím dělat nedá....

zvjedafka
autor
1. lis 2016

@kekulice děkuji 🙂

lukza
1. lis 2016

@zvjedafka já třeba měla takovej výtok prostě úplně vodovej a moc to nebyla ale ty asi víš že je to moc ze ? Jinak kdyby to byl výtok ja měla fakt vodovej a klidně 3 intimky jsem musela mít za den semtam pak hlevovitej a pomohl az porod prostě do porodu furt s intimkou a mala byla také KP az do císaře.dr me rikal ze me muze dat globule ale ja nechtěla kdyz sem věděla že to není zánět atd.a pokud to je moc tak jen cvičit a vydržet s tím sem mela problémy u kychnuti a cviceni nepomohlo opět zase jen porod pomohl tedka mám uz vše úplně ok.

nuggett
1. lis 2016

@zvjedafka kolegyně mívala problém u zakašlání, pčiknutí apod. Kámoška zase chodívala opravdu často ..umírala jak se jí chce, ale "čurkla" jenom pár kapek 😀 Takže já osobně si myslím, že to asi bývá v těhotenství častější než se zdá 🙂

michalkamisa
1. lis 2016

Mám to taky. Myslím, že to patří k věci. Věřím,že se to po porodu srovná.😉

lv
1. lis 2016

Měla jsem to, o trošku později..únik moči, srovnalo se to brzy po porodu, snad týden po. Takové zakašlání, kýchnutí, hned víc, jinak tak jak píšeš, mokro. Kupovala jsem inkontní vložky, intimky. Drahé, ale nesrovnatelně lepší.

lv
1. lis 2016

Jo a dělat s tím nic nejde.

konekokira
2. lis 2016

Pomohl porod 🙂 a cviky na pánevní dno, ale to bych před porodem raději nedělala

zvjedafka
autor
3. lis 2016

Díky holky, jsem ráda že vím že to nemám sama. Rodit jdu az prelom unora a března, tak to budu muset nějak přežít. S tím pciknutim souhlasim, musim dole zatnout abych si neucurla...tak holt drzet a moc se nevzdalovat od domova 😀

hul
3. lis 2016

Taky to znám. Občas je to nepříjemné. A kychnuti to vždy jistí :D A furt chodim čůrat. V místech kde není možnost se vyčůrat nemůžu být....

zvjedafka
autor
6. lis 2016

Taky se temhle místům vyhýbám 😀 muž už ví že jakmile někam chce jet, musí nejdříve prozkoumat terén 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru