ahoj holky mam dotaz jestli nektera z vas nema zkušenost s delaním řidičckeho prukazu v tehu ? chci to stihnout než se prcek narodí . protže bez toho to bude vše složitejší ? mate zkušenost ? díky ? 😒 🙂
Těhotenství tomu nebrání pokud se na to cítíš ... já bych s břiškem do autoškoly nevlezla, už je ten stres, ale je to na každého uvážení .... autem jsme jezdila ještě 5dní potermínu takže na řízení to vliv nemá, teda snad 🙂
Ja delala zaverecky kolem 20.tydne a pohoda 😉
Taky bych řidičák asi jako těhotná nedělala, byl to pro mě docela stres, pokud se na to cítíš, tak proč ne, ale pro toho kdo neřídí ani si to nikdy nezkoušel to vypadá snadně, ale zase tak snadné to není, hlavně ty jízdy a překonat strach se pak sama na tu silnici vypravit, určitě nemluvím jen za sebe, je nás víc takových, viz moje kamarádky, které dělaly řidičák ještě na střední, ale neřídí i když by chtěly. Jinak já jsem si řidičák dělala asi ve 21letech, pak jsem se taky bála řídit, ale přestěhovali jsme se na vesnici a neměla jsem se jak dostat do práce, tak jsem prostě jednou sedla sama do auta a jela a pak už jsem to jen zdokonalovala.
ja si ridicak delala behem tehu, prvni hodinu jsme mela pred otehotnenim, ale pak jsem 6 mesicu zvracela, takze az to ustalo, tak jsem pokracovala, zaverecky byly na zacatku 9 mesice. Pokud se na to citis tak nevidim duvod proc nejit do toho.
Já jsem řídičák začala dělat v 15 tt těhotenství, hotový jsem ho měla kolem 30 tt, úplně v pohodě, stres to pro mě nebyl.Jsem ráda, že jsems i ho udělala, teď už bych na to čas opravdu neměla.
Taky jsem dělala těhotná, končila jsem někdy v šestém nebo sedmém měsíci. Nebyl to žádný problém, rdši bych šla ted než po porodu, s prckem to bude jistě náročnější
@pavcamesz Žádný problém. Taky jsem dělala řidičák jako těhotná, končila jsem tuším okolo 7. měsíce. Potom, co jsem udělala řidičák, se mnou ještě jezdil manžel, abych se otrkala a teď už s malou vesele jezdíme samy. Kdybych si neudělala řidičák před porodem, teď bych si ho určitě nedělala, protože by bylo 100x náročnější to skloubit s péčí o malou a hlídáním.
Ohledně stresu - každý začátečník má respekt...
zalezi jaky by to pro Tebe byl stres pokud nebyl tak pak tehu není nemoc 🙂
já dělala řidičák taky jako těhotná 😉
Momentálně ho taky dělám, sem v 17tt🙂
Můžete 100%, pokud se na to cítíte, tak proč ne. Jsem 35+2 a stále normálně řídím a znám hodně holek, co řídily skoro až do porodu. A co se týká stresu ze závěrečných zkoušek ve 20tt jsem obhajovala bakalářku 😀 nevím proč, ale zdálo se mi, že jsem mnohem méně nervóznější než bych byla v normálním stavu.
Ahoj, taky delam. Zacala jsem uz asi tehotna, ale nevedela jsem to🙂no, spis jsem ted klidnejsi, takze i kdyz mi to rizeni opravdu moc nejde, nepanikarim a jsem mozna az moc pomala🙂snad to zvladnu
A já dělala zkoušky jako těhotná 🙂 😉
Ahojky, určitě do toho jdi, auto se s mimčem hodí. A pokud se cítíš dobře, neměl by to být problém 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
neměl by to být problém,řp máš hotový za měsíc. 🙂