Ahoj holky,
mám na vás dotaz. Od začátku si musím píchat do břicha injekce (Inhixa). Nyní jsem se přehoupla do 2 trimestru a začíná se mi břísko kulatit, zvětšovat a napínat. Chci se zeptat do kolikátého měsíce jste si píchali injekci do břicha? Nebo jste potom změnili místo?
Pichala jsem cele tehotenstvi a cele sestinedeli (jen teda ja mela Clexan). Porad jsem pichala do bricha a smerem k bokum. Ta kozni rasa sla udelat az do konce v pohode.
Píchala jsem Clexane. Vždy do břicha. Do stehna mě to bolelo mnohem víc. Musela jsem píchat od 28tt a pak ještě 3 týdny po porodu v kuse.
Můžeš místa střídat, když už to bude bolestivé nebo tam budeš mít modřiny.
Holky je tady nektera, ktera si davala injekce na redeni krve jen na zacatku tehotenstvi? Zda se mi divne, ze inhixu jsem mela dobrat, co mam doma(do desateho tydne), ale ostatni leky(prolutex injekce, oestrogel,amelgen,divinu) mam do konce 12teho tydne. Vesmes tady vsechny pisete, ze je mate cele tehotenstvi.
@anna987 tak mi dnes doktor jeste napsal inhixu do toho konce 12teho tydne. Jsem rada, ze jsem se ozvala. Na klinice ivf mi totiz rekli, ze to staci, ale me prvni ZT minuly rok nastalo cca tri dny po vysazeni inhixy. Vim, ze to nemusi mit spojitost, ale clovek nad tim premysli ze vsech uhlu proc? Takze muj doktor uznal, ze to rozhodne neuskodi 🙂 hlavne, at jsem pry v klidu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anna987 ahoj. S inhixou jsem zrovna dneska skoncila. V desatem tydnu. Posledni tri tydny mi vzdy nekdo podrzel kuzi na rameni a pichala jsem si tam, jelikoz si do briska picham jeste prolutex a ten mam do konce 12 tydne. Pak uz nic. Ty mas jeste na jak dlouho tu inhixu? Na rameni se mi zda je to lepsi, jen holt nekdo musi pomahat.