Miminko ve 20. tt odpovídá 22. tt

chloi
15. zář 2016

Ahoj maminky, v úterý jsem byla na ultrazvuku ve 20.tt ale miminko všemi parametry odpovídá 22.tt (dosud to vzdy odpovídalo, jak podle poslední MS, tak podle UTZ). Je to normální, nebo nějak rychle roste? Ke své doktorce jdu až za týden a na utz mi toho moc neřekli.
A vím, že o 14 dní starší miminko být nemůže 😉

demetritis
15. zář 2016

Ahoj muze byt veci jestli se cpes tehu vit , a take to muze zpusobyt tehu cukrovka, a na vic ted uz deti rostou individualne zalezi na genech 😉

gepe
15. zář 2016

@chloi vyvojova/rustova tolerance je +-14 dni. Pokud je jinak vse v poradku, tak by to melo byt ok. Nas stavajici mladej v pupku je na horni hranici taky a vse ok.
@demetritis anebo to naopak nemusi znamenat vubec nic. 🙂

chloi
autor
19. zář 2016

@demeteris tehotenske vitaminy mi doporucila doktorka, ale sama nejsem o jejich potrebe v tehu presvedcena, takze si dam tak jeden za tri dny, a jinak beru jenom listovku (vitaminu mam jeste asi deset, pak s nima koncim), cukr mivam vzdy spis nizsi treba kolem 3,5 az 4 nalacno

demetritis
19. zář 2016

@chloi pak leda ze je nekdo v rodine vysoky a nebo chyba pri merene mi meli predmin stredu utz na 12+2a min stredu v gen poradne 13+6a rozdil velikosti o 1,5cm co ze docela prdel protoze dle utz na pohotovosti pred mesicem a dvema dny mala odp na 12+0 takze uz utz moc neverim abych se pak jeste nedivyla ze tam budou dve , no kazdopadne lepsi kdyz je do predu nez po zadu aspon jde videt ze se ma u maminky vyborne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru