Zdravím, jsem ve 26 týdnu těhotenství, a na začátku tohoto měsíce jsem byla na velkém UZ (Screening) tam mi doktor sdělil, že to vypadá na holčičku. Poté jsem byla u mé doktorky na gynekologii, kde mi tvrdí že to vypadá na kluka. Nevím tedy komu mám věřit jsem z toho zmatená 😀 Mám známou, která měla čekat kluka, a když byla na velkém UZ v 6 měsíci řekli ji taktéž holku 😀
však se ještě ukáže.. jinak je jednodušší zaměnit holčičku s chlapečkem (pupeční šňůra mezi nožičkama) než naopak, když tam není, prostě tam není 😀
@sirinfirst no, my meli do 20.tydne kluka- i jsem v 16.tydnu dostala fotku, kde to ma byt videt, jako dukaz 🤭 no uz jsou ji 4 roky a porad je to holka 😀
Nevěřila bych ani jednomu a počkala si do další kontroly, jak to bude vypadat :D
@hezz17 to jsem přesně měla na mysli, něco se mezi ty nožky připlete a hned udělají z holčičky chlapečka 🙂
Někdy je to jasné jako facka a někdy ne, s nákupem růžového bych ještě počkala...
@ematomasova Na 100% ti to poví až porod 😀 mame cekat chlapečka, je to potvrzené na třech sonech a i kdyby to byla holka, tak lepší holka v modrém než kluk v růžové 😀
@ematomasova tak já na první genetice neměla u druhé řečeno nic, v 16tt rečeno kluk,20tt potvrzený kluk a v 25tt 100% holka,30tt holka,34tt holka😀 takže v 25tt jsem prodávala vše už na kluka,nakonec je to fakt holka,ale říkám furt že to měl být kluk, temperamentem by odpovídala 😀😀😀
@ematomasova Věřila bych velkému utz, jinak u třetího miminka jsme si pohlaví nenechali říct, a bylo to to nejlepší, na co jsem se těšila 🍀
@ematomasova Nikdy nemáš jistotu do doby porodu. U prvního nám bylo řečeno 60% holčička. Na druhém screeningu řekli chlapeček. Narodil se syn. Nyní čekám, dle prvního screeningu chlapečka, v úterý jdu na druhý a jsme zvědaví, zda to bude kluk, nebo nakonec holčička.
My máme máme exhibicionisty, takže u všech to vždy bylo krásně vidět (teď toho posledního jsem si na velkém UTZ poznala sama, i když jsme chtěli překvapení 😀
Počkala bych do příštího ultrazvuku 🙂 když není miminko úplně ideálně natočené, tak to hold 100% vidět být nemusí. Těžko říct, kdo z těch dvou se seknul 😀
@ematomasova úplně znám tvoje pocity
Řešila jsem to samé. Na II.screeningu v 21 týdnu nám bylo řečeno že je to jasná holka. Druhý den mi moje gynekoložka řekla: já si nemůžu pomoci, ale já tam vidím pinďoura. A teď jsem v 25.tydnu byla na 4D utz a tam toho kluka potvrdili. Jestli z toho ještě bude holka, tak to bude mega překvapení🎉 😆 protože toho pindoura jsem viděla i já..i s kulkama.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ematomasova ja věřila velkému. Už od 13tt