Ahojte je to docela intímne.Jesem 16tt a pořad mam moc velke chute se milovat s přitelem.Nikdy pred tím sem takovu chut nemnela...jak ted v tehotenstve.Mam strach ze tim ublízim miminku. Je to normálne pritel sam řika ze mit kazdy den sex pro miminko neni dobrý...ma taky strach😃😃☺
@deniska2 pritel by si mel zopakovat biologii zakladni skoly.pokud nemas rizikove nebo ti to doktor nezakazal tak neni duvod se omezovat
Já mám tedy jinou zkušenost. Také jsem 16tt včera poprvé za tehu jsem dovolila milování, a hned jsem začala krvácet. Přesto, že všechno je zcela v pořádku, pro jistotu pohotovost a říkala dr, že obecně se sex moc nedoporučuje, protože je všechno hodně prokrvene a krvácení je časté. Takže za mě až do porodu žádný pohlavní styk
Já měla sex celé těhotenství denně (poslední tak 9 - 10 hodin před porodem) a všechno v pořádku...
Obecně říkají že druhý trimestr se ženě vrátí chuť na sex, užívej si 😁až budeš ve třetím tak už to je o sikovnosti😊pokud to doktor nezakazal tak s chutí do toho. 😊A někteří muži se bojí aby se neco nestalo, měla jsem doma to samé. Řekla jsem mu co a jak a pak bylo vše v pořádku. 😊
@deniska2 Pokud to nemas zakazane od doktora, neni se ceho bat..my sexovali a sexujem i nekolikrat denne a to jsem 3 tydny pred porodem😊
Jsem 19 tt a a chuť na milování je také velká 😉, manžel se taky bojí no, ale všechno je v pořádku takže se milujeme, jak je libo. Jenom samozřejmě to chce volit vhodné polohy, užij si to dokud to jde 😁
@lstuchlova denně? Tak to jste urcite soulozili i za nás 😁
@martaskaaa i za nás 😁
Měla jsem to podobně, nijak jsme se neomezovali a užili si to. Pokud nemáš problémy, tak vřele doporučuji totéž - po porodu (a za mě i ve třetím trimaestru) možná budete vzpomínat...😀
@nita1984 chudak chlap
@martaskaaa Frekvence se u nás nikdy nezměnila.. 😀
@zelenaesmolda 😂😂😂😂 jojo, já nesmím mít sex a manžel je chudák 😂😂😂 no, naštěstí on si to nemyslí, neb mám dvě zdravé ruce a angínou také netrpím, takže náš intimní život se neskládá jen ze zásunu 😈
@nita1984 ty ho mit muzes ale nechces,pro me chudak chlap kdyz mu zenska na cca pul roku bezduvodne odepre sex.kdybys nemohla je to jina situace.
@zelenaesmolda můžu, ale nechci? No, když myslíš. Pokud po sexu začnu krvácet, je to pro mě dost zásadní důvod, abych ho nejen manželovi, ale překvapivě i sobě odepřela. Ve zprávě z pohotovosti mám jasně napsanou sexuální abstinenci a s ohledem na to, že miminko čekáme po pěti letech snažení a 7. umělém oplodnění, také bys na to asi koukala jinak. 🙄🙄 mám kliku, že můj manžel si, to že je chudák nemyslí a na tvém názoru mi vážně záležet nemusí. 😘
@zelenaesmolda nechapu co ti je do toho kdo ma a kdo nema a jak casto sex..pokud si myslis ze zenska je schopna chlapa uspokojit jen svoji vaginou tak spis chudak tvuj chlap😁
@nita1984 Já mám tedy jinou zkušenost. Také jsem 16tt včera poprvé za tehu jsem dovolila milování, a hned jsem začala krvácet. Přesto, že všechno je zcela v pořádku, pro jistotu pohotovost a říkala dr, že obecně se sex moc nedoporučuje, protože je všechno hodně prokrvene a krvácení je časté. Takže za mě až do porodu žádný pohlavní styk
tak v prvnim prispevku jsi psala,ze jsi v poradku tak jsem z toho vychazela.protoze pokud je vsechno v poradku tak neni duvod sexualni abstinence.pokud ti ale dr.sex zakazal tak je to neco jineho a tim padem neni vsechno uplne v pohode a meni to situaci.ja jsem mela hematom nekdy v 7tt a sex nam taky zakazali,hematom je velike riziko potratu,nastesti to dobre dopadlo.
tak at vam to dobre dopadne 🙂
@leniczka23 vsak se tu resi sex,az se budou resit rohliky budeme rozebirat kolik rohliku kdo sni za tyden :D
@zelenaesmolda jenže ono je všechno v pořádku. Jen mám prostě příliš překrvený čípek. Takže asi tak. V momentě, kdy z tebe po sexu valí krev, tak to prostě není ok. I když žádný nález, který by říkal, že je nějaký aktuální problém. To, že si z mého příspěvku nepochopila, jaká je situace není můj problém. Styl tvé odpovědi mi stačil. Hezký večer
@lucie_j vzhledem k tomu, že to byla pohotovost v porodnici, tak předpokládám, že odbornost měla 😀 Dokonce znala moje specifické léky, které jsem po IVF brala. Nicméně ano, budu to řešit i se svým dr na další kontrole, protože ani mě není ta myšlenka příjemná. Ale je mi rozhodně příjemnější, než po každém sexu řešit, že ze mě valí krev. Život je otázkou priorit
určitě ne, sex je i v těhotenství velice důležitou součástí vývoje.
@marketanova vyvoje ??? Fakt to sem ani nevedela 😲😲
sex máme pravidelně a i v tomto období je dobré ho něčím okořenit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@deniska2 neboj je to úplně normální a miminku nemůžeš ublížit. Užívejte si dokud to jde 😉😁