Ahoj holky, dotaz na ty, ktere dostaly Maltofer ve vetsim mnozstvi. Ja vcera dostala 25k/4x denne. Zacala jsem brat vcera a dnes jsem musela v praci skoncit ve 12, jak mi bylo zle. Je mi spatne, tlaci mezaludek, pali zaha... Ma nekdo taky takovou zkusenost?
@andrea2016 mela jsem brat v tehu 2x denne, po dvou dnech jsem se na to vykaslala, bylo mi strasne zle a takove prujmy jsem snad nezazila, hruza 😤 na dalsi navsteve jsem to rekla lekarce a dala mi tardyferon fol, ten jsem zvladla, akorat jsem mela naopak zacpu 😀, ale ta se da zvladnout
@andrea2016 já ho taky nedala, bylo mi po něm zle. Zkus vzít rezavé hřebíky, napíchat do jablka minimálně na den a pak jablko sníst. Vím, že to zní hrozně, ale je to nejlepší způsob, jak do sebe železo dostat a nebude ti potom zle. Mám vyzkoušené, že to fakt funguje....
@misulkari No, ten uz mam prave odzkouseny, proto mi napsala ten Maltofer. Brala jsem jeste jedny jakesi tablety. Asi se na to vyprdnu, nedela mi to zelezo vubec dobre.
@pe_tu_ss_ka Ono uz prave neni moc co menit, zmeneno uz dvakrat. Chudacek maly, jestli ho to tlacilo, tak jako me. :(
@blondynka400 Ty jo, jsem otevrena fakt vsemu, ale tohle bych nedala! 😁 Ale dekuji za radu. 🙂
Zkus tento sirup, neznám nikoho, komu by po něm bylo blbě.🙂 https://www.drmax.cz/salus-floradix-250ml
@pipi_puncocha Moc dekuji! 💖
@andrea2016 já s nedostatkem železa bojuji od mala, zkusila jsem kde co a díky tomuto jsem naprosto v pohodě 😀 Ono na chuti to ani nepoznáš. Kdyby bylo nejhůř, tak si to pamatuj 😅
Ja měla globifer forte, ten se prý snáší dobře, ale je dražší, tak třeba ti sedne
Tento problém jsme řešili v práci s jednou pacientkou, která vyzkoušela všechny formy železa na recept a po posledním kolapsu jsme jí nabídky zkusit doplněk stravy Novoferrin a je v pohodě. Zasílám odkaz https://www.pilulka.cz/barnys-novoferrin-cps-30
Dobrý den mám 6 měsíční dcerku a doktorka mi předepsala maltofer ale dcerka mi ho zvrací ven i když ji ho dám před jídlem i po jídle během jídla také a to co bych ji mohla místo to ho dát a doktorce jsem to říkala a už mi ho napsala podruhé
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@andrea2016 maltofer bral nás prcek (nejdřív aktiferin, ze kterého m brutální zácpu a křeče) a pak měl změnu a maltofer, a to jsme četli na internetu, a ten je tedy šetrnější, ale spousta dětí a asi i dospělých to špatně snáší a dost po tom zvrací.. 🙄 Tak snad si to brzy sedne.. Malý tedy naštěstí jen maličko ublinkával, ale ne moc často.. Já brala po porodu nějaké ve formě kouscích tablet a ty byly super, vůbec mi po nich nebylo zle. Možná bych poprosila o změnu?