Malo jím 18tt. - necítím hlad a jsem hned plná

deniska2
27. dub 2019

Ahoj holky jesem 18tt a mam problem nemuzu se s chuti najist.papam jako mala myš do vseho jen dobnu.Dnes treba sem si objednala Wafle s ovocim a snedla sem tak pulku vubec mi to nestravilo a co kolvek spapam jidlo obed snidane 😐😐 myslim ze mam pomale travenie citim ze mi praskne břiško a udela se mi spatne na zvraceni ale nezvracim a pak mam i prujem.Ma to nekdo jak ja ja vubec necitim hlad je to moje druhe tehu a vubec si to neuzivam

verace81
27. dub 2019

já jsem dokonce i zhubla 3 kg měla jsem normálně nechutenství a když už jsem dostala na něco chut než jsem si to připravila bylo po chuti. doktorka mi řekla at se nenutim a jím jen na co mám chut. ale musím podotknout že jsem měla z čeho miminku dávat, takže pokud nejsi nějaká vyhublá tak bych se nebála a nechala tomu volný průběh. ono si tělo řekne samo zkus opravdu malé porce třeba po2-3 hodinách. a zkoušej které jídlo ti nevadí. pokud by to přetrvávalo tak se zeptej svého lékaře. ještě jsem si vzpomněla že jsem si dělala ovocné koktejly s mlékem to mi nevadilo.

tercasv
27. dub 2019

Také jsem to měla. Poté, co jsem přestala zvracet, jsem na nic neměla chuť, obědu snědla ani ne půlku. Miminko si teda bralo vše potřebné ode mě, hodně jsem zhubla. Pokus se sníst aspoň něco, klidně jen jedno, dvě sousta 🙂

billythekid
29. dub 2019

Já se dopovala Nutridrinky nebo Ensure (stejné, ale o píď levnější) a díky tomu jsme s prckem byli v pohodě (nakonec +15kg, malý 3 kg) 🙂
PS- toto není reklama, jen doporučení 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru