Ahoj maminky... Je tu někdo komu doktor na UTZ řekl že jeho mimčo má malou bradu nebo nevyvinutou spodní čelist? :(
@hancze a řekli vám co to bude znamenat pro mimčo? Nám taky řekli že rozstep nevidí ale nejsem si jistá jestli se dá rozstep patra poznat na UTZ :( mi navíc máme ještě malou nosní kustku :(
@uzliceknervu rozstep na utz rozhodně vidět jde. Syn měl jen rozstep rtu a poznala jsem to z utz i já. Nebrala bych to tragicky, bude mít prostě drobunky obličej, nic víc 🙂
@danny36 obličej rtů asi vidět jde. Ale co rozstep patra když není rozstep rtů? Řekli nám že tam rozstep nevidí ale nejsem si jistá jestli by viděli i rozstep patra.
@uzliceknervu rozstep patra určitě poznají na utz
@danny36 to bych byla moc ráda jestli tam není a byla by to jen ta menší bradicka. Ale navíc ještě ta malá nosní kosticka
:(
@uzliceknervu věřím, že všechno bude v pořádku, uvidíte 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano já 🙂 byla jsem jsmem kontrole, kde hlavně zkoumali, jestli tam není přidružený rozštěp patra nebo něco dalšího. Naštěstí se nic takového nepotvrdilo, nicméně menší bradička zůstává. Ale mám to trochu i rodové.