Let ve 12. tt. Zkušenosti?

micheela
4. črc 2022

Ahoj všem, potřebuji radu. Je tu někdo kdo letěl letadlem v prvním trimestru? Těhotenství je zatím úplně v pořádku, létání zvládám úplně v pohodě, jedná se o let do Velké Británie (2h)
Letěli jste takto na začátku? Vše proběhlo v pořádku? Děkuji holky 🙂

nazka
4. črc 2022

@micheela já letěla v 9 tt. Do Řecka a v 11.zpet a už je z toho 2leta slečna 🙂

squezy
4. črc 2022

@micheela ja v 9tt na menorcu s jednovajecnymi dvojcaty a nebylo mi uplne dobre,ale uz jsou tady s nami pres 3 roky 🙂

me_druhe_ja
4. črc 2022

Ano, někdy v 9tt. Bez problémů.

badyr
4. črc 2022

@micheela letěla jsem na začátku druhého trimestru, 4 hodinový let. Po příletu z dovolené jsem šla na druhý den na kontrolu, vše ok 😊

jjasmina
4. črc 2022

@micheela ono stat se může kdykoliv, cokoliv. Nicméně bych investovala i do lepšího pojištění, nicméně já neletela nikam

anetkad
4. črc 2022

já letěla na úplném začátku těhotenství, byla jsem 5-6tt doktor říkal, že ještě není vidět srdíčko, tak si mám užít dovolenou a jak přiletíme tak se ukázat a to už nám srdíčko bouchalo, dnes jsou mu dva měsíce 🙂

la_lilloise
4. črc 2022

V 10tt s teď skoro pětiletou a v 11tt s nyní pětiměsíční, vše ok. Paradoxně nedopadlo dobře těhotenství, kdy jsem necestovala nikam.

andelka
4. črc 2022

Letěla jsem na přelomu 10 a 11 TT, Praha - Řím. Bez problémů.

zuzineckah
4. črc 2022

@micheela já jsem s první dcerou absolvovala 8 letů do 15tt, aniž bych tušila, ze jsem těhotná🙂

kevi1
6. črc 2022

V 14tt som letela na maldivy. V prvom tehotenstve tak nejak Mallorca a Malta

bigbig
6. črc 2022

V prvním těhotenství jsem absolvovala 8 letů (4 krát tam a zpět), v 10 a 11.tt, dva v 16tt , 20 a 21tt, 25tt, 28tt. Všechno v pořádku.

rendyys88
6. črc 2022

@micheela Letěla jsem v 7 nebo 8tt 5 hodinový let. Vše v pořádku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru