Lechtání a bolest v podbřišku ve 14tt

dubnacek
12. črc 2015

Ahoj holky,jsme ve 14tt,ale dnes me docela boli v podbrisku nebo spis od pupku dolu k jizve po prvni sekci.nevim zda je to roztahovanim delohy nebo neco jineho.na kontrolu jdu ve stredu a mam docela strach,uz dvakrat jsem potratila ZT a ke vsemu v ptatek jedem na dovolenou.Obcas me boli i prava a leva strana na stridacku.Ale co me jeste zajima zda nekdo ma,kdyz si hladim brisko je to jako by me cele zacalo jemne lechtat,normalne to vubec nemam a co jsem ted tehotna tak pokazdem hlazeni😉.

hellenkaa
12. črc 2015

@dubnacek Já jsem třeba měla bolesti v podbřišku první 3 měsíce minimálně, jako při menstruaci, , jako by mi tam mohlo něco prasknout. Jako bych tam měla nafouknutý balonek...jako měla jsem strach, že se tam něco děje, ale nakonec bylo vše v pořádku, hold se tam všechno asi připravovalo....A pamatuju si, že když jsem byla asi v 16tt, tak jsem si zrovna zkoušela svatební šaty a najednou mě dole zalechtalo :D A to jsem silnější, jestli jsi hubená, může být to tvoje lechtání malej kopálek :D

saruska89
12. črc 2015

@dubnacek ja to mam obcas i tedkon.. A na zacatku tehu to bylo porad.. Bolel me podbrisek.. Vpravo vlevo.. Pak me vsude pichalo... Dokud nekrvacis nejak moc tak pichani a mirny bolesti jsou nejspis normalni...

dubnacek
autor
13. črc 2015

nekrvacim vubec,ani nic jinyho mi neni,jen me boli ten podbrisek,neco delam, a musim si jit sednout,nebo kdyz dloho pracuji tak musim pak odpocivat,prt.me boli brisko.V patek zacinam 15tt a mam docela pupik tak si rikam zda to nemuze byt i tim,ze se vazne ta deloha roztahuje.Spis mi to prijde jako pri silnejsi menstruaci.Ve st jdu k doktorovi tak doufam,ze vse bude v poradku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru