Zdravím všechny. Dnes jsem 13+5tt. V pátek jsem byla u Dr. A říkal že vše je v pohodě. Včera v noci mě vzbudila silnější bolest břicha i při chůzi zachvili to přešlo.. Dneska když jsem šla v noci na záchod tak mě šíleně začalo bolet břicho byla to až křečovitá silná bolest. Břicho jsem měla dost nafoukle a bolelo mě i na dotek. Zhruba za 3 minuty když jsem si lehla tak bolest přestala. Dnes se cítím dost nafouklá a břicho jen mírně poboliva. Špinění ani krvácení nemám. Můžou to být třeba zařazené prdíky?
@leniczka23 no je to trochu jako při menstruaci. Ne začalo mě to bolest z ničeho nic když jsem sešla schody. A bolelo mě to právě i při doteku dost převážně na pravé straně břicha.
@sanyy22 můžou to být vazy, v tom začátku to bolí dost, ale kdyby to nepřestávalo, stupňovalo se to, nebo se pridalo krvácení radši si dojeď na kontrolu.
Na pravo je slepák....určitě by to chtělo vyšetření chirurgické a gynekologické.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bolí tě to kde, podbřišek? Jako při MŠ? Nebo jinak? Zabolí to třeba víc když rychle vstanes?
Ale ani, můžou to být prdy, vůbec takhle na začátku já byla jak pátrací balón 😁