Koupání venku v těhotenství. Jak jste řešily?

22. čer 2023

Zdravím ženy, chci se zeptat jak jste řešily koupání během těhotenství(21tt) venku (rybníky, přehrady, moře...)? Existuje něco na ochranu? Nevím proč ale z prvního těhotenství mám nějaký blok v hlavě, že bych se v takovéto vodě neměla moc koupat... a tak to nedělám. Přece jen moc čisté to není, že. Jenže teď jak jsou ty hořká, chodím s dcerou k přehradě (bydlíme v JBC) a stojím tam po kolena. Nebudu lhát, úplně mám chuť tam skočit po hlavě 🤣.
Za měsíc navíc jedeme k moři a já si říkám, přece tam celou dobu nebudu stát jen tak Halabala.

Jak sjte to řešily vy 😉 děkuju

lauriak
22. čer 2023

Ja som sa normalne kupala bez nicoho. Ale daju sa kupit take tampony na kupanie napustene vazelinovym olejom ☺️

pilzzee
22. čer 2023

Do more neni potreba nic, je to slany takze je to docela antisepticky. Po bazenu zavest nejaky laktobacily dovnitr. Do rybnika bych si netroufla 🙂

laxesis
22. čer 2023

Moře je ok, bazén relativně, tam nemusí sednout množství chloru...zbytek bych vypustila, nebo s tamponem a na vl.riziko. U nás zrovna zavřeli biotop kvůli dermatitidě, která se tam šíří...nějaké mrchy (larvičky) od ptaků a kachen se tam přemnožily. Lidi puchýře a vyrážka a mapy po těle. Do podobných vod mě nikdo nedostane, hlavně tady ten koupák je relativně nový, moc hezky udržovaný a čistý... ty přírodní vody zkrátka lákají různé věci.. zanést si dolů borčus bych si nelajzla.

elesse
22. čer 2023

Nic jsem nezavadela, ani to neni doporucene. Kdyz mi voda prisla ok, koupala jsem se

cilkat
22. čer 2023

Řešila jsme s gynekoložkou pobyt u moře, dala mi nějaké čípky "kdyby něco", ale konstatovala, že moře by mělo být úplně v pohodě, bazény jsou horší, ale měly by jít (byly v pohodě) ... přehrady a rybníky jsem nezkoušela.

jana_zofie
22. čer 2023

Pri prvnim tehotenstvi jsem se koupala v mori, pri druhem s dcerou na koupalisti. Nezavadela jsem nic. Ale me gynekolozka rikala, ze je to pripad od pripadu. Nekdo je ok i v zelenem rybnice a nekdo chyti infekci i z vany. 🤷‍♀️

zekrt
22. čer 2023

Nekoupala jsem se.

blondynka400
22. čer 2023

Moře a bazén ok. Nic nezavadet. Zbytek bych za mne vynechala.

konidana
23. čer 2023

Koupala jsem se stejne jako netehotna. Hlavne v rekach pri jejich sjizdeni😅 Neřešila jsem to nijak, ale teda do vylozeneho zabince( jako jsem byla schopna driv vlezt fakt skori kamkoli) to jsem teda uz nelezla. Koupaky a pisaky v pohode.

dany_dee
23. čer 2023

Já jsem tohle nikdy neřešila, před pár dny jsem byla v Jizeře a musím říct, že byla super 😁 sice studená, ale v tom teple to bodlo 😁

hadruska
24. čer 2023

Me rekl tenkrat na tohle muj doktor,ze si mam dat pozor jen,aby byla voda dostatecne hluboka.Abych si neodrela bricho

me_druhe_ja
24. čer 2023

More nejlepší a bez problémů. Na bazén jsem chodila často, někdy s tím speciálním tampónem a někdy bez. Rybníky a tak jsem si netroufla.

sylvka
25. čer 2023

More ano,do rybníka jsem se bála ♥️

pajii25
26. čer 2023

Když mi voda přišla ok, koupala jsem se 👍😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru