Zdravím ženy, chci se zeptat jak jste řešily koupání během těhotenství(21tt) venku (rybníky, přehrady, moře...)? Existuje něco na ochranu? Nevím proč ale z prvního těhotenství mám nějaký blok v hlavě, že bych se v takovéto vodě neměla moc koupat... a tak to nedělám. Přece jen moc čisté to není, že. Jenže teď jak jsou ty hořká, chodím s dcerou k přehradě (bydlíme v JBC) a stojím tam po kolena. Nebudu lhát, úplně mám chuť tam skočit po hlavě 🤣.
Za měsíc navíc jedeme k moři a já si říkám, přece tam celou dobu nebudu stát jen tak Halabala.
Jak sjte to řešily vy 😉 děkuju
Do more neni potreba nic, je to slany takze je to docela antisepticky. Po bazenu zavest nejaky laktobacily dovnitr. Do rybnika bych si netroufla 🙂
Moře je ok, bazén relativně, tam nemusí sednout množství chloru...zbytek bych vypustila, nebo s tamponem a na vl.riziko. U nás zrovna zavřeli biotop kvůli dermatitidě, která se tam šíří...nějaké mrchy (larvičky) od ptaků a kachen se tam přemnožily. Lidi puchýře a vyrážka a mapy po těle. Do podobných vod mě nikdo nedostane, hlavně tady ten koupák je relativně nový, moc hezky udržovaný a čistý... ty přírodní vody zkrátka lákají různé věci.. zanést si dolů borčus bych si nelajzla.
Nic jsem nezavadela, ani to neni doporucene. Kdyz mi voda prisla ok, koupala jsem se
Řešila jsme s gynekoložkou pobyt u moře, dala mi nějaké čípky "kdyby něco", ale konstatovala, že moře by mělo být úplně v pohodě, bazény jsou horší, ale měly by jít (byly v pohodě) ... přehrady a rybníky jsem nezkoušela.
Pri prvnim tehotenstvi jsem se koupala v mori, pri druhem s dcerou na koupalisti. Nezavadela jsem nic. Ale me gynekolozka rikala, ze je to pripad od pripadu. Nekdo je ok i v zelenem rybnice a nekdo chyti infekci i z vany. 🤷♀️
Nekoupala jsem se.
Moře a bazén ok. Nic nezavadet. Zbytek bych za mne vynechala.
Koupala jsem se stejne jako netehotna. Hlavne v rekach pri jejich sjizdeni😅 Neřešila jsem to nijak, ale teda do vylozeneho zabince( jako jsem byla schopna driv vlezt fakt skori kamkoli) to jsem teda uz nelezla. Koupaky a pisaky v pohode.
Já jsem tohle nikdy neřešila, před pár dny jsem byla v Jizeře a musím říct, že byla super 😁 sice studená, ale v tom teple to bodlo 😁
Me rekl tenkrat na tohle muj doktor,ze si mam dat pozor jen,aby byla voda dostatecne hluboka.Abych si neodrela bricho
More nejlepší a bez problémů. Na bazén jsem chodila často, někdy s tím speciálním tampónem a někdy bez. Rybníky a tak jsem si netroufla.
More ano,do rybníka jsem se bála ♥️
Když mi voda přišla ok, koupala jsem se 👍😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja som sa normalne kupala bez nicoho. Ale daju sa kupit take tampony na kupanie napustene vazelinovym olejom ☺️