😀 Já jsem dnes 16+4 a 7kg navíc je to normálni 😀 ? Přibrala jste někdo taky tolik 😀 Se mi to zdá docela dost ,že mám většinu před sebou 😀 Pomohlo vám cvičení?
@lili1986 neblázni, v těhu se nemá účelově hubnout. Pořádně se prohlídni, kamarádka přibrala 5 kg hned někdy kolem 10 týdne a to jí jen narostly prsa, tak se prostuduj 😀 Já jsem teda vždycky na začátku zhubla, ale mám slušnou nadváhu takže jsme to nijak neřešili, ale přibírání je v pohodě. Uvědom si, že nabýváš na objemu, někde se to musí projevit 😀 😀
@timbouctou 😀 U mě se to projevuje na tom nejblbším místě zadku a stehnách 😀
Do konce 4.měsíce jsem nepřibrala nic.
@lili1986 já už jsem měla kilo nahoře když jsem čůrala na test... 😀 u prvního jsem měla 7 kilo nahoře asi v 10 tejdnu - přestala jsem kouiřit a žrala jsem tatranky navíc sedavé zaměstnání chodit sem cvičila od 14 týdne na /těhucvíčo/pomohlomi to na záda..přibrala jsem 26 kilo 😒 ale shodila jen 20 ted u druhýho mám ve 35 týdnu 12 kilo opět sem na začátku přestala kouřit ale lítám kolem mladýho tak to není takový děsný 😉
Tak já taky ani kilo 😅
4 kila kazdy mesiac kilo,ale od 7 mesiaca do porodu 12kil ☹ takze spolu 18 kil ☹ ☹
Já jsem na začátku 4. měsíce a mám nahoře 2kg, ale je to tím, že se cpu jak čuně...
nepřibrala jsem nic, byla jsem dokonce 1,5 kg v mínusu 🙂
Já jsem nepřibírala až do 6. měsíce, byla jsem 5 kg v mínusu, protože jsem první 4 měsíce prozvracela 😝 Pak se váha srovnala na původní a teď začínám 8. měsíc a mám nahoře 5 kg.
Do 16tt jsem nepřibrala ani nevolnosti jsem neměla 🙂 Úplná paráda 🙂
já jsem měla 1,5 Kg dole 🙂
já jsem 15+6 a mám o dvě kila míň než před těhu 😉
Přesně 1,8 kg 🙂
já měla 4 kila dole ale zvracela jsem asi do 18 tt,teď už to mám 3 kila nad 🙂
Jsem 16+1tt a mam nahore presne 2kila 🙂
Ahojky, já jsem teď 17+1 a zatím jsem bohudík nepřibrala nic 🙂 říkám bohudík jelikož mám docela nadváhu tak jsem jak "vagonek" i tak 😉. Ale u 1. ditete jsem do konce 4. mesice pribrala myslim okolo 5 kg a do porodu celkem 20. Jenze to jsme byla mlada tak sly kila rychle dolu 🙂
Ahoj ja som dnes 19 tt a zatial som zchudla 9 kg,dr ma posiela lezat na prijem,toto je moje tretie tehotenstvo,ale taketo problemy som nemala. Poradite mi nieco? Pri poslednej kontrole som si zaplatila sono vysetrenie a dietatko bolo zatial velke presne na ten tyzden v ktorom som bola. Dakujem
Já jsem v 18tt a od 10tt jsem zhubla postupně o 3,5 kg a zatím nepřibírám.Žádné nevolnosti jsem neměla a nezvracela jsem.
Já jsem teďka v 19+1 a nahoře mám jen kilo, ale musim říct, že od 3. měsíce do začátku 4. jsem prozvracela 11 a půl kilo, takže jsem 10,5 v mínusu, snad už na té váze začnu přibývat 🙂 Držte se maminky
Já do 20.tt nepřibrala ani v jednom za tří těhotenství nic. Já jsem vůbec za těhotenství přibrala jen málo. Ale před prvním otěhotněním jsem hormonálními problémy nabrala 20 kg a nejdou nijak dolů, tak to mám v tom 😝
ja pribrala 2,5kg ale furt neco jim a hodne sladkeho ☹ manzel je uz z toho hotovy 😠
16tt a mám kilo navíc, zdá se mi to v pohodě 🙂. To je opravdu strašně individuální
Ahoj, já jsem v 17+2 a co jsem těhotná jsem zhubla 2,5kg a to jím stějně jako před těhotenstvím 🙂
ja jsem v 15tt a pribrala jsem 2 kg a docela dost zvracim, tak doufam ze se to uz konecne srovna a nebudu muset jist kazde 2 hodky aby mi nebylo spatne
Na konci 4.měsíce jsem měla +9kg, nyní končím 5.měsíc a mám celkem +8,8kg 😀 Chytla se mě na dlouho chřipka a nechutenství tak šla váha rapidně dolu, víc než 2,5kg ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ja jsem dnes 15+2 a pul kila jsem zhubla 😀 taky nevim jestli je to normalni 😀