mAminky kolik ste pribrali ve 25tydnu ja mam 10 kgna vic
😉
Ja jsem začatek 20tt a 3kg.
Konec 21.tt a mám 4kg 🙂
ja za cele tehotenstvi pribrala 13kg.bylo by to mozna min,byla jsem zavodnena z porodnice jsem odchazela o 8kg lehci (porodni vaha male 3.22kg).na vahu nehled.znama pribrala 22kg a po trech mesicich po porodu byla zase jak lunt 🙂
za cele tehotenstvi jsem pribrala 21 kg a to se maly narodil o mesic drive. hruza...
Jsem 24+3 a mám + 1kg.
Já přibrala přesně 30 kg a 15 zas nechala rovnou v porodnici🙂
30tt a + 10 kg,děsím se kolik to bude na konci :(
Ja jsem přibrala 22 kg, přibírala jsem tak nějak postupně. Teď už bych si stravu víc hlídala, stojí to za to. Po porodu o 7 míň, teď po 8-mi měsících ještě zbývá 5. Ale samo šlo tak 13 kg, zbytek už je dřina😃
@nelinecka1 já si stravu hlídám a je mi to stejně k ničemu ;)
No ja jsem uz mimo tydenni tabulky, ale je to asi u kazdeho individualni, ja jsem 37tt a mam nahore 6,6 kg
Ja pribrala za cele tehotenstvi 10 kilo a po navratu domu z porodnice jsem mela -7,5 kg pryc 🙂
@emryo Kazdy hubne a pribira jinak 🙂. Nekdo ma tukove zasoby, tak tolik pribirat nemusi, nekdo zase zadrzuje vodu, tak pribere hodne. Pokud ti lekar na vahu nic nerekne, tak bych to moc nehrotila 🙂. Ja treba jednou pribrala 0,5 kg /mesic a jindy 3 kg/mesic. Pribirani nebyva rovnomerne. Ted mam jsem 35+1 a mam nahore asi 8-9kg. Doufam, ze uz to nahoru moc nepoleze, ale vahu az tak neresim. Spis si hlidam jestli nezadrzuju vodu a jestli nejak moc nepribiram tuk na stehnech a zadku. Vaha je jen nic nerikajici cislo 🙂
U prvního syna jsem přibrala celkem 16kg, 6kg jsem nechala v porodnici, doma šla poměrně rychle dolů ještě 2 kg - potom se to nehlo - jedla jsem zdravě (žádné diety teda, protože jsem se bála abych si neohrozila kojení) a cvičila jsem denně Jillian.. :( Váha začala jít poměrně sama dolů až 15 měsíců po porodu - tehdy jsem ukončila kojení - najednou bylo za 2 měsíce dole 6kg - nechápala jsem to.. těšila jsem se až dám dolů poslední 2 kg, ale zjistila jsem, že jsem znovu těhotná - na svou původní (první předtěhotenskou váhu - 58kg) jsem se dostala jen díky tomu, že mi bylo v prvním trimestru špatně.. Dnes začínám 20. týden a mám nahoře 3kg (61kg), trošku se děsím kam to tentokrát vyleze, ale už jsem z prvního těhotenství smířená s tím, že dokud tělo samo nebude chtít tak já neudělám nic i kdybych se na hlavu postavila - hlavně ať jsou obě děti zdravé a na ničem jiném v podstatě nezáleží...😎
24+6 a +0,5kg, tak snad se to teď nezvrhne... 🙄😉
33+4 jsem minus kilo,ale nebyla jsem štíhla ani obezní,mimi je ok,tak snad se dostanu po porodu z vel xl níž,to by bylo krásné.🙌
27+0 + 9 kg. Taky si rikam kam az to pujde 😨😅😂
27tt +8kg 🙂
Zítra začínám 20tt a 5 kilo nahoře 🙂)
Tak ja mám asi ještě čas jsem teprve v 16tt,ale zatím hubnu 🙁 ale u prvního syna jsem přibrala pouze 6 kg 😃
jsem 24 + 4 a mám 9 kilo nahoře
27 tt a váha + 6 kg 😉
Jsem 24+4 a mam +8kg
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem ted 25+2tt a mam nahore 3kg porad si rikam jestli nepribiram malo