Ahoj dámy. Poznáte z UZ pohlaví? Jsem z toho trošku jelen. Když sem čekala prvního kluka bylo vše krásne vidět tady jen asi část pindika a nic dal 21+2. Všichni tvrdí že to je pupeční šňůra než pindik. Děkuji
Ja mam temer totoznou fotku z ultrazvuku a je to kluk! 🥳🤝
A doktor rikal co? On ti to nerek?
Dle mého kluk, holka by tam měla velká výrazná kávová zrna.
Kluk jako buk, navíc holka by z tohoto úhlu byla jasně viditelné kávové zrno.
Já myslím, že to je kluk.
@exbordelar doktor tvrdí kluka. 🙂 Ale moc se mi tomu nechce věřit. Mám úplně jiné těhotenství než s klukem prvním. To jsem ujizdela na kyselém, slanem. Bříško bylo takové menší i do špičky. Teď přesný opak. Vlasy, ksicht, sladký, široká 😄😄už se pomalu ani v zrcadle nepoznám. Je ze mě hotová jezibaba.
@elissa12 na to vůbec nedej, já obě těhotenství úplně stejně v pohodě, jako bych ani těhotná nebyla a mám pár.
Celá rodina byla přesvědčena, že zase čekáme kluka, přece to je jasné, řekli jsme jim to až byla malá na světě.
@uzivatelkapetra syn by si přál sestřičku, protože by mu nelezla na počítač. A já osobně bych taky radši holku😉 ale když bude kluk tak bude kluk. Horší je ze nemohu přijít na žádné krásne české jméno. Máme Pepíka a chtěli jsme k němu Aničku.
@elissa12 taky máme rádi české jména, máme Karlíka a Kateřinku, kdyby byl druhý kluk byl by to Antonín, Václav nebo František.
Hlavně nebuď smutná z druhého kluka, vše má své výhody, já třeba vůbec nejsem na nějaké pletení vlasů, panenky ani malovátka, jestli malá na to bude asi jí nebudu umět pomoct 🙂
@uzivatelkapetra smutná určitě nebudu. 🙂 Hlavně aby byl zdravý a hodný jak ten můj první klučík. Teď už jenom přijít na to správne české jméno (Tonda, Franta, Vašek dobrá volba) 👍
Vzhled jezibaby je dany tim, ze mas doma uz jedno male decko 😂😂
Ja jsem momentalne od jezibaby k nerozeznani 😅 (tri deti).
@exbordelar já už mám puberťáka 😄 už mu pomalu táhne na 12 let.
Má ho tam 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě teda tohle přijde k tělíčku dost jasně připojené v téhle úrovni řezu, tj zhruba ve výšce kyčlí... myslím, že je tam vidět i pytlík... Ale z naskenované fotky se mýlit můžu.