Ahoj holky, zřejmě dost častá diskuze a otázka. Ale zajímá mě názor “zkušených” rodiček, zda by si dokázaly tipnout na fotce z ultrazvuku pohlaví miminka i u mě? Jde mi jen o tipy, já pohlaví vědět nechtěla a teď jsem tak zvědavá, že se asi pana doktora při příští kontrole zeptám :D
Ale zase se přiznám, že jsem se minule tak na ultrazvuku (18tt) soustředila a žádný výběžek neviděla, každopádně to jsou opravdu jen moje hry s myšlenkami :D
Děkuji Vám moc!
Taky myslím, ze je to kluk 🙂
Také tipuji chlapečka❤
Na 99% kluk
Chlapeček 🙃
Taky tipuju kluka 🙂
Já tipuju holku.
Rekla bych, ze chlapecek
Kluk jak buk
Já holčičku.Vybezek mi přijde rovný a dlouho se ta pipina může jevit jako pindík. Těmi hormony jsou oteklé. A to je jen taková blbost, ale podle tvaru lebky bych taky řekla holčička. No každopádně dej pak vědět , jsem zvědavá zda jsem typla správně 😁
@kaktus092 Je pravda, že ten výběžek nám pan doktor okomentoval, že je u kluka a u holky ještě v tom týdnu stejný a to snad někde v 10tt 😀 dále už jsme nikde nic neviděli. Ale pořád váháme, zda nepočkáme do porodu na překvápko
Jak to dopadlo už víte ? 🙂
@zuzliseek nakonec čekáme na překvápko k porodu, to bude v dubnu 😀 ale jsem z toho nervózní. Myslíme si, že je tam holčička (naše pocity), ale těžko říct 😅
Aha aha ☺️☺️☺️ tak hodně štěstí
@terr92 ja bych rekla chlapecek, ale tezko rict 🙂
@angelchild děkuji moc, dr říkala ze si mysli, ze to bude kluk, tak uvidíme 🩵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kluk 🩵
A má hezký úsměv 😀