Holky, uz si to nepamatuji od kdy je citi partneri? Miminko cekam druhé, pohyby citim od 18 tydne. Nyni jsem 20 tt. Kdyz si položím ruku, tak jej sama citim, ale partner zatim nepozna.
@jaja01k tak to ne, dcera určitě neprestávala s vrtěním😉
U nás to bylo většinou jak píše
@jaja01k , malá mě mohla kopat o 106, ale jak si manžel chtěl sáhnout, okamžitě přestala 😄 a jak dal ruku pryč, zase pokračovala. Až později měl štěstí na kopance, hlavně ke konci těhotenství, když si povídali.
Ve 3 trimestru u mě nejlíp
Ono záleží i na tom kde máte placentu..já ji měla.ve předu a pohyby jsem necítila skoro vůbec
Tak miminko uz take citil, 22 tt. Placentu mam na zadní straně a zadny hubeňour.
Jsem ve 21tt a partner už to cítí. Akorát musí být trpělivý. Jak mi sáhne na břicho, tak se malé na chvíli přestane hýbat. Ale pak po chvilce zase začne. Držímu mu ruku přímo v místě, kde kope a trochu tlačím na bříško, aby to bylo líp cítit. A dýchám do břicha.
Ja citila kopnuti do ruky 17+0 a manzel 17+1. Jestli ty citis kopance do ruky, tak musi citit i partner, pokud teda neni drevo😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nikdy 😄 Jakmile mi někdo položil ruku na břicho, mimino se okamžitě hýbat přestalo 😄