Kdy si zajednat doktora-pediatra pro miminko? Víte o nějakém v Liberci?

luciferek9
7. čer 2018

Ahoj, zajímalo by mě kdy si shánět dětského doktora pro mimčo a jestli člověk dostane nějaký papír o tom, že to dítě opravdu bere nebo jen ústní souhlas. A pokud o nějakém spolehlivém víte tak mi doporučte. Děkuji

kejt29
7. čer 2018

@luciferek9 k lekari bych sla hned po prvnim velkem utz. Sestricka si vas zapise k sobe a taky do tehotenske prukazky. 😉

xxx3d
7. čer 2018

@luciferek9 ahoj, no určitě ještě před porodem, protože v porodnici se tě na jméno pediatra už budou ptát.

jajinka007
7. čer 2018

Tý jo já volala k doktorce až snad po porodu, když nás pustili z porodnice, ale je to už deset let zpět, tak třeba to teď chodí jinak 🙂 přihlásila jsem dceru k doktorce, kam jsem chodila já jako dítě. Volala jsem jí, že jsem doma z porodnice a chtěla bych tam s dcerou chodit a ona mi poslala domů sestřičku, malou prohlédla a domluvili jsme termín další kontroly už pak u doktorky.

jajinka007
7. čer 2018

a v porodnici se ptali na jméno pediatra, to jsem jim řekla jméno této doktorky.,

kac_kac
7. čer 2018

záleží asi jak u kterého doktora. Pediatra jsem po třech porodech ve třech různých porodnicích oznamovala ústně, teda vlastně jen ve dvou, ve třetí je pediatr vůbec nezajímal, veškeré dokumenty jsem dostala do ruky a pediatrovi dávala sama osobně.
S Pediatrem ale asi bude lepší se předem domluvit. Naše pediatra se na mě vždycky dívá jak kdybych spadla z višně když se jí ptám zdali do péče přijme další mé dítko, prostě to bere zcela samozřejmě, žiju v jejím obvodě a má v péči starší děti, ale pro jistotu se ptám.

luciferek9
autor
7. čer 2018

No moje dětská už je v důchodě, tak se zeptám svého doktora jestli tam někdo je. Já jsem byla na prevenci u obvoďáka právě asi 3dny předtím než jsem dostala průkazku takže stejně tam musím dojít aby mi to dopsal do průkazky.

eldrag
7. čer 2018

@luciferek9 asi 3 m před porodem se doporučuje sjednat pediatra, porodnice chteji jmeno lekaře. A dnes uz rozhodne neni standard to , ze pediatr prijde po porodu domu bacha na to.

adau
7. čer 2018

Mela jsem termin koncem unora a k pediatrovi volala v zari, chtela jsem mit jistotu ze nas vezme, pac je u nas z tech lepsich. A sestricka se smala, ze takhle brzo nikdo nevola 😀 ale me to bylo fuk, hlavne ze nas vzali👍😆. V porodnici jsem hlasila

adau
7. čer 2018

jen jmeno, potvrzeni nebylo potreba

kejt29
7. čer 2018

Tak u nasi dr je celkem naval, takze cim driv, tim lip...

jajinka007
7. čer 2018

@luciferek9 Jinak teda já s dcerou chodím k Dr. Odzganové ve Vesci http://leves.cz/. Moje doktorka je už také v důchodě, vystřídala ji tam tahle mladá a je fajn.

luciferek9
autor
7. čer 2018

Všem děkuji, příští týden si to radši oblítám už 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru