Ahoj holky 😊 chci se zeptat kdy přesně jste ucítily první pohyby? Čekáme první mimi a jsem 17+5tt. A neustále vyčkávám jestli už 😂 Jak jste to měly vy? 🙂🙂
U prvního mimi také 18 tt jako letmé ťukání v podbřišku, teď u druhého kolem 16tt, ale asi jen týden, pak dlouho odmlka a zase až kolem 19tt. Mám teda placentu také na přední stěně a ve srovnání s prvním těhotenstvím jsou ty první pohyby cítit bohužel méně 🙂
Já jsem měla podezření, že to je ono už kolem 17. týdne, ale nebyla jsem si jistá. A v 19. týdnu už to cítil i manžel 😀
Já cítíla první pohyby ve 22tt , ale od té doby už začaly hodně, každý den jsem krásně cítila....takže ještě vydrž 🙂
U prvního 16tt,druhé 14tt a třetí 13tt 🙂
Teď první a poprvé jsem něco cítila 14+1, ale to si doteď jistá nejsem. Pak 16+4 jsem cítila i viděla první kopanečky. Od té doby jsou čím dál častější a intenzivnější 🙂
@haninan ja az v 19tt😊
já jsem po celé těhotenství moc pohyby necítila, takže přesně nevím ale asi někdy kolem 17 - 18 týden ... nejsem si jistá, protože to byli opravdu jen mírné a malé pohyby. Ani na konci těhotenství jsem je neměla, ani poslíčky ... kontrakce nastaly až tehdy, kdy mi odtekla plodová voda a čekala jsem na plánovaný císařsky řez ...
Já poprvé 18tt (a to mám placentu vpředu 🙂 ) pravidelnější začaly být od 20tt ;)
Jistá jsem si byla v 17. nebo 18. týdnu, "něco" jsem cítila už dřív 🙂
Ja az ve 22tt, ale mela jsem placentu na predni strane a nejsem uplne hubena 😂
Já až v 25tt jsem je cítila pořádně, měla jsem placentu na přední straně 🙂
Ja uz v 16tt 🙂 pres bricho ucitil i tatinek v 18tt
@haninan ahojky, prvni pohyby spis pripominaly neco jako kdyz se v brisku honi prdy😂 ze je to nas broucek jsem si byla jista az po 20 tydnu, pritel citil az nekdy ve 25-poprve v divadle💕😇
Pořádné pohyby jsem začala cítit ve 20tt a takové ty bublinky nebo slabé ťukání, jakože si říkáš, že by to mohlo být ono tak asi v 18tt 🙂
Já je cítila v 17tt 🙂 a pak az za tyden a od toho 18tt uz je to kazdy den, vic a vic :D ted jsem 22+0 a kope me uz treba i 7x za den <3
@eliesch1 podle me to bublani citit muzes...ja osobne zacala citit pohyby az ve 20tt ale moje segra se me ptala asi uz od 10tt jestli neco citim protoze ona uz citila motylky ve 13tt...taky byla peknej divocak jeji mala😊
Ja taky cekam uz ! Jsem dnes 17+3tt a taky cekame prvni ☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ja poprve citila v 18tt, a to jsem mela placentu na predni stene 😉