Ahoj holky, ráda bych se zeptala těch co jsou trošku silnější, kdy jste cítili pohyby miminka? Dnes jsem začala 22tt a pořád nic😕. Nejsem obézní ale už trošku bříško mám. S výškou 160cm mám nyní 70kg, jsme přes umělé oplodnění,začínala jsem s váhou před stimulaci s 57kg. Je normální že ještě necítím pohyby? Malý už váží 430g, tak si říkám že by jsem ho už cítit měla. Předem děkuji za odpověď 😉
Zalezi taky kde je placenta, jestli je vepredu jde to citit pozdeji. Nebo je proste otocene dozadu, za chvili uz to urcite citit bude 🙂
@jasemin26 Ja mela tu samou vychozi vahu a vysku 164 cm a miminko jsem zacala citit smad az nekdy ve 24tt?
Ve 24 tt. Placenta byla v predu. Taky to má velký vliv. Cely tehu jsem čekala na vlny v břiše a nic.
@jednaholkaa dekuji moc, tak to si ještě chvilku počkám 😉
Omlouvám se že se tak ptám ale zatím nic z toho neznam
Prvýkrát jsem cítila kopanec koncem 4 měsíce ale předtím taký bublinky, tak jsem tomu říkala.
Jsem prvorodicka, první bublinky jsem cítila od 15.tydne a pohyby od 20 týdne, ale záleží na uložení placenty a jak moc mimčo je aktivní 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jasemin26 Jestli jste prvorodicka, tak se to muze stat. Muzete mit placentu vpredu. Nektera mimca jsou lenosi. Jestli jste necitila do ted a vysetreni jsou v poradku, asi to jeste prijde.