Tak co holky ? Kdy začnete nakupovat věcičky pro miminko ? 😀 ja bych uz nejradši ted , ale je ještě brzy jsem 16tt
To zalezi, jestli se na to fakt tak moc tesis, nebo jsi spis praktik. V tom druhem pripade vklidu chvilku vyckej. A jestli nejsi vybirava, tak do 30tt se ti pratele, rodina a kolegyne pravdepodobne pokusi nacpat tolik veci, ze bys tim osatila malou detskou vesnicku. 🙈
@jana_zofie to je presne nas pripad 😃 ja si stacila udelat radost asi cca 10ti kusy oblecku, kdyz jsem uz byla po 20tt...pak se strhla lavina a mame vybavicku tak pro patercata. Polovina uplne novych, druha po detech, ale vesmes ani nenosene. A jeste vyprane, vyzehlene, roztridene podle typu oblecku 😃
@jana_zofie těším se , bude to mé první ❤️ ale mate pravdu , chci počkat minimálně do 24 tt , pak uz musím koupit aspoň čepičku 😀😀😀😀😀❤️❤️❤️
První jsme koupili při potvrzení srdíčka. Pak jsme postupně nakupovali, rodina chtěla taky , tak jsme jim řekli, co přesně chceme - nejsme ten typ, co má rádo kvantum věcí.
Tak já třeba začala kupovat asi i brzy, ale jsem ráda. Byla jsem na rizikovém od 29tt a bylo super, že už nemusím nic řešit a nebo třeba jen doobjenat nějaké drobnosti.
Tak jsem ráda, že nejsem jediná , kdo už by nejradši kupoval při pozitivním testu 😀 ne teď přeháním , ale prostě je to nové , teda alepsoň pro mě , dneska jsem po oblečcích jen koukala , ale příště už to nevydržím 👍🏼👍🏼😀
Jak sladké a roztomilé 😝 My, co máme doma plné krabice oblečení po dvou dětech, my asi nemusíme...nás už to bohužel nečeká, ale poprvé to bylo fajn 🙂
Bylo to teda u druhého, ale rodila jsem předčasně (32tt) a krom vejce museli vše nakoupit moje mamka a chlap, neměli jsme nic 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@petra166 neco malo (oblecky) jsem zacala po 2.screeningu