Dobrý den. Asi to Tady nepatří ale ráda bych za jakoukoliv pomoc. Mezi 1-6 zářím 2017 jsem měla intimní poměr se svým přítelem ale potom jsme se rozešli. A já 18 září měla intimní poměr se svým kamarádem. 10.rijna 2017 jsem byla u Lékařky a řekla mi že jsem přibližně v pátem týdnu těhotenství. A já teď nevím kdo je otec. Můžete mi prosím poradit a říct kdo by mohl být otec? Děkuji
V té době jsem měla menstruaci hodně rozhozenou takže jsi to nedokážu vypočítat
No, pokud by se to bralo zcela průměrnými hodnotami, byl by to asi ten kamarád.
Stáří těhotenství se počítá od poslední menstruace, tak se koukni kdy jsi to přesně měla. Průměrně se uvádí, že ovulace je cca 14 den cyklu, ale někdo jí má třeba hned po menstruaci, nekdo třeba až dvacátý den cyklu. Když nevíš, kdy jí máš, je to takové plus mínus autobus.
Měla jsem poslední menstruaci okolo 25 srpna
Já měla poslední MS měla právě v srpnu v září mě pořád bolelo břicho tak jsem čekala kdy to přijde a nakonec už nepřišla
Momentálně jsem skoro v 17 týdnu těhotenství. Podle toho jak jsem jsi ty týdny počítala tak to vychází těsně na začátek září takže právě vůbec nevím
Ono tehdy říkala lékařka že je to přibližně 5 týden tak je to těžko. Ale s přítelem jsme zase spolu a já mám strach co bude dal mysli jsi ze to miminko je jeho a já bych jsi to přála moc
A testy otcovství v těhotenství jdou udělat? Protože mě to trápí a vůbec jsi nemůžu užít to těhotenství
Jde to, ale platí se to. Nicméně přesný princip neznám, musela bys zkusit googlit.
Děkuji
9.6
Skus si spocitat tydny,taky zalezi kdys mela ms..vychazi to spisje na pritele dle uvednenych tydnu..
Teď v pondělí to bude 17 týden. Poslední MS přibližně okolo 20. 8.2017
Doktorka mi řekla 10.rijna 2017 že jsem v pátem týdnu těhotenství tak já nevím jsem zoufala
Pokuď jsi začala menstruovat 25 srpna tak bysi dnes byla 19tt. Počítá se to od prvního dne poslední menstruace. Podle mudr.by ovulace musela být těsně před další menstuací a to by vypadalo na kamaráda. Jaký máš ter.porodu?
Termín porodu mám 9.6
Špatně jsem počítala teď v pondělí to bude 18+2
Takže to vychází na kamaráda nebo přítele? Nevíte?
Podle TP jsi měla ovulaci 16.9. zhruba. Takže víc to vychází na kamaráda. Kdyby to bylo přítele,musela bys mít ovulaci brzo a byla bys déle těhotná. Dr si nesplete 5 a 7 tt.
Nech si udelat testy otcovství už ted v těhotenství a budeš klidnejsi i když se to platí, ale ver, to vsechno co tady piseme jsou pouze nase domnenky a z toho prece klidná být nemuzes, jdi do toho, uvidíš, vyplatí se , držím palecky a dej nám vedet, to vis, jsme holky zvedave 😊
A nevíte jak se to provádí? Aby se to přítel nedozvěděl?
Ahoj. Jestli. Dobře. rozumím tak jsi. Měla intim s obouma? Bude. Lepší udělat test. Dna ze jinak to nezjistis
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
záleží kdy máš ovulaci