Kdo je otec?

corneliee
5. led 2018

Dobrý den. Asi to Tady nepatří ale ráda bych za jakoukoliv pomoc. Mezi 1-6 zářím 2017 jsem měla intimní poměr se svým přítelem ale potom jsme se rozešli. A já 18 září měla intimní poměr se svým kamarádem. 10.rijna 2017 jsem byla u Lékařky a řekla mi že jsem přibližně v pátem týdnu těhotenství. A já teď nevím kdo je otec. Můžete mi prosím poradit a říct kdo by mohl být otec? Děkuji

slayc
5. led 2018

záleží kdy máš ovulaci

corneliee
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
corneliee
autor
5. led 2018

V té době jsem měla menstruaci hodně rozhozenou takže jsi to nedokážu vypočítat

beruda
5. led 2018

No, pokud by se to bralo zcela průměrnými hodnotami, byl by to asi ten kamarád.
Stáří těhotenství se počítá od poslední menstruace, tak se koukni kdy jsi to přesně měla. Průměrně se uvádí, že ovulace je cca 14 den cyklu, ale někdo jí má třeba hned po menstruaci, nekdo třeba až dvacátý den cyklu. Když nevíš, kdy jí máš, je to takové plus mínus autobus.

corneliee
autor
5. led 2018

Měla jsem poslední menstruaci okolo 25 srpna

beruda
5. led 2018

@corneliee tak to by v tom případě vycházelo spíš na přítele, ale neodpovídá tomu stáří těhotenství, v tomto případě bys totiž byla na gynekologické prohlídce už v cca sedmém týdnu.. S kamarádem jsi tedy spala těsně před další MS?

corneliee
autor
5. led 2018

Já měla poslední MS měla právě v srpnu v září mě pořád bolelo břicho tak jsem čekala kdy to přijde a nakonec už nepřišla

beruda
5. led 2018

@corneliee jak říkám, průměrným propočtem by to vycházelo na přítele, ale nesedělo by v tom případě stáří plodu. To zase naopak naznačuje, že máš ovulaci později (ano, některé ženy jí mají až těsně před ms) a otěhotněla jsi až s kamarádem.

corneliee
autor
5. led 2018

Momentálně jsem skoro v 17 týdnu těhotenství. Podle toho jak jsem jsi ty týdny počítala tak to vychází těsně na začátek září takže právě vůbec nevím

beruda
5. led 2018

@corneliee ale jestliže jsi měla ms 25.8., tak bys právě měla být v 19tt, to je to, co mi tam dělá ten bordel

corneliee
autor
5. led 2018

Ono tehdy říkala lékařka že je to přibližně 5 týden tak je to těžko. Ale s přítelem jsme zase spolu a já mám strach co bude dal mysli jsi ze to miminko je jeho a já bych jsi to přála moc

corneliee
autor
5. led 2018

A testy otcovství v těhotenství jdou udělat? Protože mě to trápí a vůbec jsi nemůžu užít to těhotenství

beruda
5. led 2018

Jde to, ale platí se to. Nicméně přesný princip neznám, musela bys zkusit googlit.

corneliee
autor
5. led 2018

Děkuji

beruda
5. led 2018

@corneliee není vůbec zač, ať to dopadne podle tvých představ

j.a.n.i
5. led 2018

@corneliee Tak to už bys měla mít od doktora termín porodu podle UTZ, ne? Jaký ti určil?

corneliee
autor
5. led 2018

9.6

pecinkaandulkova
5. led 2018

Skus si spocitat tydny,taky zalezi kdys mela ms..vychazi to spisje na pritele dle uvednenych tydnu..

corneliee
autor
5. led 2018

Teď v pondělí to bude 17 týden. Poslední MS přibližně okolo 20. 8.2017

misa357
5. led 2018

@corneliee Doktorka ti řekla, že je to pátý týden těhotenství, nebo pátý týden, kdy kdy jsi těhotná?

corneliee
autor
5. led 2018

Doktorka mi řekla 10.rijna 2017 že jsem v pátem týdnu těhotenství tak já nevím jsem zoufala

kolapav
5. led 2018

Pokuď jsi začala menstruovat 25 srpna tak bysi dnes byla 19tt. Počítá se to od prvního dne poslední menstruace. Podle mudr.by ovulace musela být těsně před další menstuací a to by vypadalo na kamaráda. Jaký máš ter.porodu?

corneliee
autor
5. led 2018

Termín porodu mám 9.6

corneliee
autor
5. led 2018

Špatně jsem počítala teď v pondělí to bude 18+2

misa357
5. led 2018

@corneliee Tak ale podle termínu j na konci 18tt a ne v 17 tt.

corneliee
autor
5. led 2018

Takže to vychází na kamaráda nebo přítele? Nevíte?

andelka
5. led 2018

Podle TP jsi měla ovulaci 16.9. zhruba. Takže víc to vychází na kamaráda. Kdyby to bylo přítele,musela bys mít ovulaci brzo a byla bys déle těhotná. Dr si nesplete 5 a 7 tt.

renuliena
5. led 2018

Nech si udelat testy otcovství už ted v těhotenství a budeš klidnejsi i když se to platí, ale ver, to vsechno co tady piseme jsou pouze nase domnenky a z toho prece klidná být nemuzes, jdi do toho, uvidíš, vyplatí se , držím palecky a dej nám vedet, to vis, jsme holky zvedave 😊

corneliee
autor
5. led 2018

A nevíte jak se to provádí? Aby se to přítel nedozvěděl?

daniela1824
5. led 2018

Ahoj. Jestli. Dobře. rozumím tak jsi. Měla intim s obouma? Bude. Lepší udělat test. Dna ze jinak to nezjistis

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru