Kde najít srdíčko miminka při poslechu Angelsounds?

obyvatelka
7. čer 2016

ahoj holky.
Jsem v 18 tt a už týden poslouchám srdíčko miminka přes angelsounds. Vždycky se mi podařilo najít ho celkem rychle, velice rychle bijíci hodně dole v podbříšku buď u levé nohy nebo uprostřed. dneska jsem zase poslouchala, nejdřív jsem to našla uprostřed, myslela jsem, že to je to srdíčko, jenže pak jsem zajela hodně doprava nad pravou nohu a tam teda bušilo něco stejně rychle. tak teď nevím. je možné, že krev v žilách by byla slyšet tak nahlas? a myslíte, že bych ji slyšela, že by proudila tak vysoko nad kyčlí? kdybych nevěděla, že to není možné, řekla bych, že čekám dvojčata 😀 teď jsem úplně v pasti, jestli jsem srdíčko předtím našla správně nebo ne......kde jste našly vy? je mi jasné, že se prcek hýbe, ale ráda bych se to naučila poznávat spolehlivě....díky

prcccek
7. čer 2016

Taky jsem pravidelně poslouchala a jakmile jednou najdeš, tak se to nedá s ničím zaměnit 😉 Nevím jak bych to popsala, já většinou slyšela spíše na pravé straně v podbřišku, ale opravdu záleží jak je mimino otočené a je to takové ... bum bum bum bum... za to u tebe je to bum.........bum.......bum 😀 fakt nevím jak to jinak písemně popsat. Nevím, zda ti má odpověď k něčemu bude, ale snad jo.

hanpavka
9. čer 2016

je to určitě u každého jinak, já měla Angelsounds půjčený v 21 týdnu a srdíčko jsem našla na levé straně, hodně nízko pod pupkem a popsala bych to, jako techno 🙂 Prostě hodně rychlé bušení. Četla jsem, že hodně maminek si ale srdíčko lehce splete s vlastním tepem.. když si nejseš jistá, počítej - 120-160 tepů za minutu 🙂

lucina90
9. čer 2016

Já ho našla většinou na stejném místě, pak jak rostl byl jinde. Ale poznala jsem ho tak, že mi to přípomínalo dusot koní, prostě hodně rychlé bouchání za sebou, oproti svýmu tepu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru