Tak mě napadlo se zeptat, v jakých místech pupíku, nejčastěji cítíte pohyby miminka?? Já je třeba nejvíce cítím pod pupípek a směřují kopánky spís směrem ke spodku...Je to běžné?? Vám že dost kamarádek má pohyby po ,,celém" břiše, tak jestli nejsme nejací divní??!!
Ahojky. Já začala pořádně pohyby cítit poslední tři dny a citím je od pupíku dolů ve středové linii a občas v levém podbřišku. Jinde zatím ne. Myslím si, že divné není nic, hlavně že pohyby cítíš. 🙂
Ja je nejcasteji citila uplne dole v podbrisku... az me to prislo divny.. 😀 Ted uz kope teda vsude
Ja porad nejcasteji dole v podbrisku, semtam na urovni pupiku, ale to spis minimalne..
Je tak to jsem ráda že to cítíte taky dole v opodbřišku, já si myslela jestli to není divné 🙂
já v levém či pravém podbrišku, někdy uprostřed podbrišku, hned pod pupíkem vůbec 🙂 je to krásný 😵
Tak devcata ja citila take v podbrisku a od te doby co je otocene to moje slunicko, tak v prave strane u zeber.
Je to krasne, i kdyz nekdy bolestive 🙂
To asi záleží na povaze miminka, mě třeba obchází břicho dokola, což bylo vidět i na ultrazvuku - chudák paní doktorka ho nemohla ani pořádně změřit, tak jsem jen zvědavá, co bude dělat až bude mít málo místa 😀
Když jsem byla v tt jako ty, taky jsem nejvíce cítila dole v podbřišku, ale během posledních týdnů mi příjde, že už se roztahuje všude možně🙂 Hlavně občasné kopance do žeber jsou docela slušné🙂
Tak devcata, dnes 9.9 se moje mala mysicka rozhodla vyjit ven. Tak uz je mezi nami 🙂
Tak vsem co cekaji, nebo byly ve stejnem terminu- opravdu to muze prijit kazdou chvili
Gratulujuuuuu! 🙂 Budte zdrave a co nejvic spokojene 🙂
@duvi21 dekuji moc :-*
No, já už ty dva lumpíky cítím všude možně. Teď nejčastěji nad pupíkem směrem k žebrům a nebo u močového měchýře. To je jejich velká zábava :D Ale jsou tam dva, tak je to asi jiné..
už jsi dost daleko na to, že můžeš začít pomalu cítit pohyby i více uprostřed břicha 😉 , ale nejintenzivněji je to opravdu od pupíku dolů. Protože děloha je v oblasti od pupíku dolů. Takže když je cítíš u pupíku a pak třeba zase spíš ve spodní části podbřišku tak je to vše ok 😉 .
mě teda nejvíce kope v levém podbřišku a někdy více k pupíku 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jitukka ano, měla jsem to přesně tak, pod pupíkem..