Jsem hodně spavá v 17 tt

adells
22. dub 2019

Ahoj holky, začínám 5 měsíc 😃 Teď poslední týden chodím pořád spát... Ráno se vzbudím v 8 a ještě před obědem jdu znovu spát, pak po obědě jdu taky a pak jdu večer a to vydržím max do půl 10 do večera a jsem K.O 😂 Máte to taky tak někdo?

lachtanice86
22. dub 2019

@adells já chodila do práce, takže ne

tercasv
22. dub 2019

Taky jsem to tak měla 🙂 zlepšilo se to v tom 6, 7 měsíci 🙂

galaxy23
22. dub 2019

Já vůbec,od 5 měsíce usínám kolem půl 4 ráno a občas v půl 6 ráno a vstávám kolem jedný až druhý odpoledne :D

marketa1218
22. dub 2019

Jsem 20tt a chodím do práce, takže to tak nemám.

Jestli můžeš, choď 🙂

adells
autor
23. dub 2019

@marketa1218 Nekdo holt delal driv praci kterou pri tehotenstvi nelze delat 😉 Ostatně na to zda chodite do prace jsem se neptala ale diky. 🤗😉😉

jitulka87
23. dub 2019

@adells taky jsem na PN a ma to sve duvody. Ji ak ja byla cca do 4. az 5.m hodne unavena. Pak v 6. a ted v 7.m uz se spi hure, ale zivam casto. Kolegyni dcera pry cele tehu prospala, delala si z ni tehdy srandu,ze zaspi i porod. Jen odpocivej, za 2m to muze byt zase jine a muzes po nocich koukat do stropu 😆

adells
autor
23. dub 2019

@jitulka87 😂 Tak se to snad treba jeste zlomi. No to jsem prave mela na zacatku ten druhej mesic,treti. Tak uvidime. Diky😊🌸🤰

sudylichozrout
23. dub 2019

@adells pracuji z domova, coz byla pri obou tehotenstvich vyhoda. Mohla jsem si jit lehnout, kdyz to na me prislo. A ze jsem byla fest utahana cele dva trimestry. Ale u prvniho tehotenstvi jsem byla behem prvni pulky casto v kontaktu s jednim klientem, jehoz parfem mi neskutecne vadil. Pokazde, kdyz prisel, bezela jsem zvracet. Tak jsem ho pak poprosila, zda by mohl na ta nase setkani pouzivat neco jineho. Byl hodny, vysel mi vstric 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru