Dobrý den uživatelky. Jsem tady na emiminu.cz nová. Čistě ze zvědavosti mě zajímá Váš názor na pohlaví našeho miminka, které čekáme na konci ledna :kytka:
Děkuji za tipy a doufám, že má zvědavost nikoho nepohorší :andel:
Mimino
Pohlaví nepoznám a tady jsi na Modrým koníkovi 👍😁
Ahoj 🤗, aktuálně jsi v jakém týdnu těhotenství? Píšeš, že v 13tt, nicméně fotka ultrazvuku je z 11.května, tak moc nerozumím, protože kdybys byla na prvním screeningu v květnu, stihla bys za to dobu i screening druhý (je srpen), na kterém by Ti doktor řekl více.🌷
@emamir Ahojky🌷 Muj Dr. ma zvlastni zpusob zaznamenavani poslednich MS a delky tehu🙈 Posledni ms byla 11.5. (Takze mimi podle ms by melo byt 11+5tt - jak je tam napsane, nicmene podle UZ jsem 12+1tt👍🏼). Je to ted presne v tom obdobi, kdy uz je pohlavi videt, tak se ze zvedavosti ptam 💖💙
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@den1002 Nejprve bych chtela napsat, ze mas krasny ultrazvuk, zadna smouha 😍 Ale bohuzel z neho asi vic nevyctu, mluvim tedy o pohlavi takze ti preji at je to to, co si prejes. 🤰