Jsem 13. tt. Co si myslíte, že čekáme?

den1002
1. srp 2022

Dobrý den uživatelky. Jsem tady na emiminu.cz nová. Čistě ze zvědavosti mě zajímá Váš názor na pohlaví našeho miminka, které čekáme na konci ledna :kytka:
Děkuji za tipy a doufám, že má zvědavost nikoho nepohorší :andel:

niki_28
1. srp 2022

@den1002 Nejprve bych chtela napsat, ze mas krasny ultrazvuk, zadna smouha 😍 Ale bohuzel z neho asi vic nevyctu, mluvim tedy o pohlavi takze ti preji at je to to, co si prejes. 🤰

zmrzlinka
1. srp 2022

@den1002 vypadá to ,že čekáte dítě.Gratuluji 👍

tulipdona
1. srp 2022

Mimino

dianemash
1. srp 2022

Pohlaví nepoznám a tady jsi na Modrým koníkovi 👍😁

emamir
1. srp 2022

Ahoj 🤗, aktuálně jsi v jakém týdnu těhotenství? Píšeš, že v 13tt, nicméně fotka ultrazvuku je z 11.května, tak moc nerozumím, protože kdybys byla na prvním screeningu v květnu, stihla bys za to dobu i screening druhý (je srpen), na kterém by Ti doktor řekl více.🌷

den1002
autor
1. srp 2022

@emamir Ahojky🌷 Muj Dr. ma zvlastni zpusob zaznamenavani poslednich MS a delky tehu🙈 Posledni ms byla 11.5. (Takze mimi podle ms by melo byt 11+5tt - jak je tam napsane, nicmene podle UZ jsem 12+1tt👍🏼). Je to ted presne v tom obdobi, kdy uz je pohlavi videt, tak se ze zvedavosti ptam 💖💙

carmenz
1. srp 2022

@den1002 No ale pak tedy termín musíš mít v únoru, já jsem 14+2 a mám termín 28.1. 🤔
No nic, každopádně pohlaví si zde tipnout netroufnu 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru