Holky poradte mam doma 19 mesicniho chlapecka Adama a cekame dalsiho kluka a nemuzeme hnout se jmenem pro mimi.dejte nejakou inspiraci.
Záleží na tom, jestli chcete zase na "A" nebo je to jedno. Co třeba Aleš? Mě osobně se líbí Matěj, Ondřej, Filip. A jsem proti, aby se dítě jmenovalo po někom z rodiny, takže u nás byl taky problém vybrat. Naštěstí máme holku 🙂
Za mě vedl vždy Filip, ale nakonec se tak jmenuje manžel, tak jsem ráda že máme holčičky 🙂 Jinak je hezký i Pavel a Daniel.
david... ( Áda + Dáda ) 👶👦
Mikulas? Krystof? Marek? Martin? Simon?
Taky čekáme druhého kluka a nemůžeme nic vymyslet. První je Matouš a teď vede zatím Štěpán, ale stále hledáme😉
My máme Romana a Josefa. Ještě se mi líbí třeba Matyáš, Denis, Kristián.
Mame taky dva kluky - Daniel a Matyas 🙂
trochu to upřesněte, chcete aby ladilo s příjmením, chcete aby bylo od A, chcete aby bylo české? bez těchto info tady můžeme přepsat kalendář, než se dobereme s výsledku
Mame adama a druhe vy se mi k tomu libilo stepan nebo albert.
David
Taky bych dala David n
K adamkovi Kubík
kamaradka ma adama a druhy je stepan 🙂)) me se libi vit,ondrej,martin a tomas (vita mame 🙂)) druhy a treti by byl ondrej (mame dcery)-martin by to nebyl-jsem martina a tomas je muj b bracha 🙂)
Máme dvojčata Adama a Štěpána
K Adámkovi by se mi líbil Davídek.
máme v rodině dvojčata Adam a Štěpán
Alex je fajn.
Přemýšlím nad tím,že Adam je biblické jméno a pro brách by to chtêlo jméno z podobného soudku. Vždycky mê přijde zvláštní,když má někdo Barborku a Annabel nebo Vašíka a Alaina. Prostě nesourodá jména.
Já bych byla také pro Alberta.
Adam a Ondrej zni hezky 🌷
Ještě deset minut před odchodem na sál jsem domů psala, že to bude asi Adam. Nakonec je to Ondrášek. Adam a Ondra se mi k sobě hodí.
Za me Antonin, meli jsme to jako druhou variantu, kdyby to nebyla Maruska.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@hanka3054 my máme Jakuba. Teď čekáme druhého kluka a chtěla bych Adámka 😉