Poraďte prosím,jaké z těchto jmen se vám nejvíc líbí k příjmení Šmarková?
Klára
Karolína
Karin
Valentina
Viktorie
Anežka
Já se přiznám, že bych z výběru k tomu příjmení nezvolila asi ani jedno. Příjmení je hodně výrazné, zvolila bych jednoduché krátké lehké jméno bez R nebo Ř. Z výběru se mi moc líbí Anežka, ale když se to řekne dohromady s příjmením přijde mi to díky těm dvěma háčkům takové šmatlavé. K příjmení by se mi třeba hodila Aneta, Lucie... Pokud bych se oprostila od příjmení, a vybírala jen ze jmen, tak se mi moc líbí všechny kromě Valentiny. Jsou to krásná jména, dá se od nich vytvořit plno oslovení.
Myslím, že všechny se hodí dobře, chybu určitě neuděláte ani s jedním. Osobně mi nejméně sedí k příjmení ty jména na V. Kdybych musela vybrat jedno, tak Karin, přijde mi krásné, neobvyklé, jednoduše vyslovitelné i pro cizince...
Tak u nás byl výběr Anežka, Karolína a Klára. Také máme výrazne příjmení, k tomu ještě dost dlouhe, původně jsme chtěli Anežku, ale volba padla na Karolinku kvůli blízkému datu narození a svátku. Takže za mě jedno z tehle tří a k vašemu příjmení bych klidně Anežku dala.
Souhlasím s malinkaelinka, zkusila bych ještě hledat jiné. Anežka k příjmení moc nesedí, jména s R taky ne, Valentina je k příjmení dlouhé. Vybrala bych nějaké kratší, bez R a bez Š/Ž.
Podle mě se nehodí žádné s tím R, RK a u Anežky zase to Š, Ž, takže z výběru jednoznačně Valentina 😊 Ale ještě lepší by bylo nějaké kratší trošku. Ale musím se vám líbit, ladit k příjmení není hlavní kritérium, kór u holky, co se třeba ve 20ti vdá 😊 K příjmení se mi nejvíc hodí jména jako Nela, Nina, Anna, Ella, Elen, Lucie, Aneta, Beáta, Dana, Hana, Julie, Iva, Klaudie, Lenka, Pavla, ... 😊
Stejně se za "pár" let vdá a příjmení bude mít úplně jiné. Takže bych volila co vám se líbí a nějak zásadně se u toho neláme jazyk. Stejně člověk zase tak často nehlásí jmeno a příjmení zároveň 😉
Jako holky nade mnou.. Jména krásná, ale k příjmení krkolomna. Kromě Valentiny, ta by šla. Mně hned napadlo Ida Smarkova, líbilo by se mi i Inna, Dita, Daniela, Lucie, Iva, apod..
S tím, že se holka brzo vdá, nesouhlasím. Dnes není běžné vdát se do dvaceti, spíš až kolem třiceti a pokud vůbec.
K prijmeni se mi libi Karin nebo Klara. Jinak z vyberu se mi libi vsechna jmena😀. Ta Karin a Klara mi s prijmenim krkolomna neprijdou.
Dal bych Karin.
My máme Anežku 🥰😍😘
Takže tak 😁
Ke příjmení by se mi líbila Ema, jinak Karolínka.
Obvykle jsem vždy pro Kláru, ale tady bych volila Karin 😁
Karolína...s příjmením moc pěkná kombinace 🙂 ještě tu někdo výš psal Emu, to je taky moc pěkné 🙂
Karolína 🙂
Karolína a Valentina 🙂
Mně se zas líbí pravě ta s R, krásně to vyzní a má to šmrnc ( zas tak krkolomné mi to nepřijde). Jinak moc pěkna jména, jedno z nich také máme🙂
@janahodys Karolína
Viktorie Šmarková zní krásně 😃
Za mne Valentina nebo Anezka
Za mě jednoznačně Karolína. Moc krásné jméno. A k příjmení se hodí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dala bych jméno bez "r" Valentina nebo Anežka, aby se to dobře vyslovovalo.☺ Jinak teda všechny uvedený jména jsou krásný.