Ahoj holky, pomalu přemýšlím o jménu...
Moc se mi líbí Olivie 🙂 Myslím, že jich moc není. Znáte nějakou? 🤔😉
Hezký den
Nádherné jmeno.U nas tedy žádná neni 🙂
@adells Vim o jedne holcicce, co se tak jmenuje. Neni to caste jmeno a je moc hezke 🙂
S námi chodila jedna holčička Olí na plavání 🙂😉 zní to hezky 😉
Je to hodne trendové meno, jak pred pár rokmi Liliana 🙂 bude ich v škôlke kopu si myslím.. 🙂 ale mne sa tiež páči 🙂
syn má Olivku ve školce. Olí, olíku, olivko, livy... řikaji ji ruzne 🙂
Jednu znám a říkají jí Olivka, což už mi tak nelíbí. Olivie v základním tvaru je krásná.
Neznám. Ale myslím, že se začíná dávat. Chlapečků Oliverů už je celkem hodně.
Nemám, nelíbí 😉
Přátelé mají Olivii. Říkáme jí Oli, Olivka, Olíku, apod. Původně mi to přišlo zvláštní ale teď musím říct, že je to moc krásné jméno. 🙂
My máme jednu v rodině, 60+ let. Jméno se mi moc líbí.
Já znám za poslední rok 4 Olivie, začíná byt hodně trendy 😊
Mně se tedy též líbí víc Livie. Olivie znamená oliva a významově mi blízký není (jakkoliv je jím celkem ráda, nemám k nim žádný jiný vztah🙂 Prostě středomořský jméno, pro mě příliš exotický. Ale většině lidí je pravděpodobně význam jména ukradený🙂
Ano, znám, jde to hodně do módy. Jestli chceš být originální, dej třeba Olgu, to se teď nedává🙂
Mela jsem dve spoluzacky na VS jedne jsme rikali Olivie (mela krasne exoticke rysy v obliceji po tatinkovi uplne to jmeno k ni ladilo) a druha byla jen Oli
já znám jednu holčičku asi šestiletou, nemyslím si, že byste na hřišti potkali čtyři další. Není to úplně extra profláklé jméno
Znám jednu 🙂 raději nemluvit. Ale o jméně to přeci není
Krasne jméno 👍s naši Viki chodí olivie na balet, mě se to líbí mooooc
Krásné jméno...měli jsme vybranou Livii,ale nakonec je to zase chlapeček 😉
Kamarádka má Olivii, říkají ji Oli nebo Olivo, což už se mi nelíbí. Pak vím ještě o jedné, co se nedávno narodila.
Se synem do skolky jedna chodi. Jen se to jmeno spatne sklonuje,hlavne ucitelkam,jak se tvori zdrobnelina?
@iowa
😀 ach ty vlny. Rodice chteji pro dite nevsedni jmeno a pak to dopada,ze ve skolce jsou tri Sofie, ctyri Nelinky a Elenky 😀 a jedna Maruska a Anicka. My mame caste jmeno ze statistik a teda na hristi,ani v krouzkach nebo ve skolce jsme nikdy nepotkali dalsiho Tomaska nebo Honzu 😀 spis samy Max, Sebastien, Tadeas a Matyas....
Autorko,co prijmeni? Takova Olivie Voprsalkova je chudera...me se to jmeno hodi spis pro exoticke rodice. Ale proti gustu...
Já mám ve svém okolí Olívie asi 4, všechny do věku 4 let 🤷♀️
@astyna88 jsou i ceska prijmeni, ktera nezni tak jako Voprsalkova😃 mne zase prijde na hlavu Emma Smetana😄 jinak jmeno Olivie je krasne, zadnou neznam. Znam Olgu. Myslim, ze je to i o tom, jak ji budete rikat vy a jak bude mit rada ona sama, jak se ji bude rikat.. ale abych odpovedela, tak Olivii zadnou neznam
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@adells Krásné jméno, vždycky se mi líbilo 👍🏼. Žádnou v okolí nemám.