Je pravda, že Femibion 2 je spíš na růst mimča?

karlina23
14. kvě 2016

Holky je pravda,že ten femibion 2 je spíš už na růst mimča+nějaké vitamíny pro jeho správný vývoj? Jsem ve 21 tt a beru ho furt. Děkuji ;)

kanalosovaniki
16. kvě 2016

Ahoj jsem ve 13 týdnu a brala jsem Femibion 1s jódem ale nevím kdy mám užívat Femibion 2 poradila bys mi děkuji ti Předem 🙂

karlina23
autor
16. kvě 2016

Ahojky,na krabičce píší od 13 tt,já ho beru také tak od 13 tt 🙂

kanalosovaniki
16. kvě 2016

Děkuji ti musím si ho zakoupit ať miminko pěkně roste.Protože Femibion 1 byl pro zdravý růst miminka.

denousek
16. kvě 2016

mě řekl dr že ted už to beru spíše kvůli sobě ... miminko mě vycucává 🙂 tak uz beru jen obden nic se nemá přehánět

karlina23
autor
16. kvě 2016

Klidně si ho kup je tam tobolka navíc...ta 2 nevím v čem je jiná,asi spíš že je navíc metafolin,jod a DHA

kanalosovaniki
16. kvě 2016

Však jo také Budu brát co druhý den ať něco není pak špatně.Ale i tak se poradim s dr .

karlina23
autor
16. kvě 2016

@denousek aha aha,já právě slyšela,že teď jakoby je to spíš na růst toho mimča,tak asi špatná informace 🙂

denousek
16. kvě 2016

@karlina23 ta druha tobolka je rybí tuk

lenka.han82
16. kvě 2016

Ono se říká, že když žena bere vitamíny, tak bude mít velké dítě...To je kec. Miminko potřebuje vitamíny a bere si je od maminky, ať už si maminka pomáhá vitamínovýma doplňkama nebo ne a má vitamíny jen ve stravě. Je to vlastně spíše pro maminku, aby nestrádala, protože veškeré živiny, minerály a vitamíny si bere mimísek od nás... V dnešní době nezralých rajčat bez chuti a zelených banánů je pomalu nadlidské úsilí do sebe dostat veškeré vitamíny, které tělo potřebuje, takže není na škodu brát něco, abychom měly všeho dostatek. I když se najde hodně odpůrců potravinových doplňků... Nic se nemá přehánět...🙂

konekokira
2. čer 2016

Tak nejlepší je nebrat nic, ale strach ze zanedbání je větší, takže já je beru obden, jím hodně pestré a zdravé jídlo a když mi něco chybí, tak si tělo řekne 🙂

martinides
17. kvě 2018

podle mně je to blbost. Na rust mimča má vliv hodně faktoru, ale pochybuji, žeby to byly zrovna tyhle doplňky stravy. Obávám se, že Femibion s tím nemá nic společného. Zkus se mrknout sem http://www.femibion.cz/produkty/

katkatomaskova
17. kvě 2018

Blbost 🙂 Beru ho taky, a malá je růstem spíš pozadu, než popředu 😂😂

karlina23
autor
17. kvě 2018

Holky mam pomalu 2 roky po porodu a teda nevim 😂😂 mala se narodila s 3100 a to me strasili,ze je hypotrofni a bude mit malo samy vysetreni atd😂 asi spis pro lepsi pocit

emilkamilka
12. zář 2018

na rust ano, protože miminko v bříšku rust musí, ale zase si nemyslím, žeby to mělo nějak extra veliký vliv na váhu dítěte

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru