Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné, že už by doktor poznal pohlaví v 16+4?
Je, u mě u obou poznal dřív
Já se jen tak ptám, mě to doktorka neřekla na ultrazvuku na veveří a já se nezeptala, nevěděla jsem, že se musím ptát jestli už něco vidí 🙂 ale o to nejde, hlavně, že je prcek v pořádku. Teď jdu až 25 a to budu teprve těch 16+5 🙂 děkuji
Nam rekli pohlavi v 13tt, 17tt a pote potvrdili ve 20 tt. Takze ano muze lekar na dobrem utz pohlavi poznat, kdyz je miminko pekne natocene 🙂
mně řekl doktor s jistotou na 99% pohlaví v 16tt :o)
Ono fakt hodně záleží na šikovnosti doktora. Já byla na pohotovosti v 16+1 a doktor tam zajel na krásný pohled, kde byly roztažené nožičky a já jasně viděla pinďu. Ptala jsem se ho na to a on se jen zasmál, že to teď nejde poznat ani náhodou, že je brzy. Problém se nelepšil a já 16+5 byla opět na pohotovosti - tentokrát u Apolináře a super doktorka zajela na ten samý pohled a ptala se mě, jestli vím, co čekáme. Tak jsem jí říkala, že ještě ne, ale že se mi to zdá jako pinďa a ona mi to potvrdila. Tak jsem se fakt musela smát, že jsem si pohlaví v podstatě poznala dřív, než doktor😀
my víme pohlaví od 16+1 a můžu říct, že to bylo opravdu moc pěkně vidět 😀
obe deti potvrzene ve 12tt
jde to i mnohem dříve. pokud je dítě ve správné poloze, kvalitní utz a zkušený dr., tak to není problém 😉
My taky vedeli od 13.tydne, i kdyz rekla doktorka, ze radsi rika jen na 70%... ve 20. Tydnu uz nebylo o cem pochybovat a potvrdilo se to...
U nás holčička odhadnutá ve 12+0 na NT v Brně na Veveří, v 16.tt moje dr na běžné kontrole a "obyčejném" utz řekla, že se taky přiklání spíš k holčičce a ve 21.tt holčička potvrzena na velkém UTZ 🙂 Jak se tu píše, jde hlavně o souhru více faktorů - kvalitní ultrazvuk, zkušený doktor a především spolupracující mimčo.
Ahoj, ve 12. týdnu na NT dr. řekla, že je to holčička a pak se to při každém dalším ultrazvuku potvrzovalo.
mě taky potvrdili chlapečka v 12+6, prý se tím děsně chlubil 🙂) tak to šlo kráásně vidět.... prý, já nic neviděla
nám to taky na Veveří řekli ve 13+3 a na 100% 😉 od té doby to máme už asi 8x potvrzené...... 🙂
o obou klucích jsme se dozvěděli už ve 13tt na Veveří
ano
nám ho řekli ve 13 tt, pak znova v 17 tt, a ještě potvrdili ve 26 tak snad ano 🙂
U mě má můj gynekolog zatím 100% úspěšnost, máme klučíka a u andílka holčičky se také trefil. U obou to poznal v 16.tt. Takže já si myslím, že ano, v 17.tt se to už poznat dá, je-li prcek tak trochu exibicionista... 🙂
Ano, každopádně naše mimi se schovávalo až do 22. tt 🙂.
ano, já věděla pohlaví ve 13. týdnů (odhad) v 16. týdnu se pohlaví potvrdilo a také se ani nezměnilo do porodu 🙂
I nám řekli pohlaví miminka už ve 14 tt a v 17 potvrdili 🙂 Ale záleží na tom,jak je prcek natočený.
Nám také řekli pohlaví ve 13 tt.
u mě ve 13tt holčička, ve 20tt potvrzeno 2x jednou z toho na velkém UTZ.
Ale známé řekli ve 13 tt holčičku (na 75%), na velký UTZ šla až ve 22 tt a je z toho kluk.
me rekli 3x holcicka a tesne pred sekci prisel primar a rika no krasna varlatka.)))) a bylo po srande🙂
Mě od 13tt říkají holčičku a od té doby už je to 3krát potvrzeno,tak snad ano 🙂
Zacinam si myslet , ze mozne je uplne vse 😀 At mas hlavne zdrave mimi preju 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kahira pokud je mimi dobře natočeno, tak se to dá zjistit. my jsme zatím měli bohužel smůlu, že prcek s náma nechtěl spolupracovat a nic se nezjistilo.tak budeme čekat do 17.7. to uz budu v 20tt