Mužu se taky zeptat na Vás názor pohlaví miminka?Je to fotecka ze 16tt a dr.říkala že to vypadá na holku,děkuji
@ejmisek foto kluka asi z 21.tydne 🙂 u te tve fotky teda nevim, kdyz to ma byt focene z boku... uvidis priste, jestli ti holcicku potvrdi, nebo ne 😉
@palomitacheca tak tady je to jasný co to je 😀 😀 😀
@nonacek no nespletli se 😀
@palomitacheca to si myslím... u ostatních fotek jsem tu dumala.... premyslela....... zvetšovala......
Ale u tvého obrázků jsem se zasmala,samozřejmne ihned odhalila.... Proste dobře vyvinuty nastávající mužský 😀 😀 😀 😀 😀
@nonacek ale at to je co to je, hlavně aby to bylo zdravé 🙂
@palomitacheca to je pořádnej chlapák 😀
@palomitacheca tak to dohnal pěkně 😀 Doktorka si nejdřív taky myslela, že to je kluk hned jak začala s ultrazvukem, ale pak že to je pupeční šňůra, a že když ona byla těhotná, tak jí kolegyně taky tvrdila že to je kluk a nakonec je to holčička, tak sem zvědavá.. chci jí věřit 😀
@nonacek už se to brzy taky dozvíš 🙂 já tu foto porovnávala na netu z ostatními fotkami 😀 ranní nevolnosti mám stále, tak snad to holčička bude a Tobě jí taky moc přeju 🙂
@ejmisek uvidíš příště na velkém UTZ, jestli jdeš někam, kde mají lepší přístroj 🙂 na tom to prý většinou vidět je, nebo mi to teda doktor tvrdil. A je fakt, že pindík se nepřehlédnutelně ukázal 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ejmisek jee 😨 jak to je ???
Nevím,ale přejíti ať je to ..... , to počem toužíš😉😉😉