Jak zmírnit časté močení?🙈🙈

ren1at2a
26. led 2024

Ahoj holky, čekám po druhé v rozmezí dvou a půl let, a tentokrát se peru mnohem dříve s extrémně častým močením, kontrolu mám skoro za měsíc a tak bych se ráda vyptala tady, jde to nějak ovlivnit ? Alespoň v noci 😄 už teď díky tomu nespím a chodím skoro každou hodinu 🤦🏽‍♀️

1pomnenka
26. led 2024

Nejde, moč se tvoří, i když nepiješ. Nezbývá, než to do porodu vydržet.

veronicka89
26. led 2024

Zkus se vice potit 😅

cilkat
27. led 2024

A v noci tě fyzicky budí ten pocit, nebo je to v hlavě a chodíš "preventivně, aby sis náhodou necvrnkla"? Pokud to druhý, zvolila bych na noc nějakou inkontinenční pomůcku a hodila se víc do klidu, že "holt mimi za to stojí". ... Pokud to první... můžeš ještě zkusit nějakou fyzioterapeutku, která umí s těhotnými... Protže tohle zní jako nějaký disbalanc v oblasti pánevního dna... ale jestli reálně pomůže...

kubesovaadelka
27. led 2024

@ren1at2a taky jsem litala furt, hlavně teda první trimestr. Vlastně to byl první impuls, ještě než jsem si udělala těhotenský test a přestalo mi chutnat kafe a začali nevolnosti 😁. Furt jsem v práci litala čůrat a sestřička v práci si ještě dělala srandu že jsem beztak těhotná a já se jí zase smála že ti není možný 😁 no do 14ti dnů jsem šla marodit, že jsem těhotná 😁 ( má práce mi neumožňuje v těhotenství pracovat)

trilien
27. led 2024

@ren1at2a cez den som tiež chodila na wc každú hodinu, lebo veľa pijem. Ale v noci som v 2. trimestri chodila na wc iba raz. Neofuklo ta niekde? Nie je ti v noci chladno?

hanka_12345
27. led 2024

Ja cekam druhy,uz koncim ale vim ze mi to taky zaclo ted driv,i jsem se divila ze bricho skoro nemam takze jakoby se nema kam mackat a stejne furt litam. Pak se to nejak uklidnilo a to az tak ze jsem zacla zase pak pozdeji litat nez u prvniho🤣 az tak kolem 7m se.to dalo tak nejak do standartu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru