Ahojte těhulky, tak jak se cítíte? Já jsem momentálně 15+5tt a myslela jsem si, že ta šílená únava trošku ustoupí, ale je to pořád stejný, jako na začátku 🙂) Jak to máte se spaním? Je pravda, že spaní na pravém boku je pro mimčo nic moc? Jsem celá polámaná, protože nejradši spím na břiše nebo na pravým boku, teď se snažím spát převážně na levým boku, ale je to docela opruz 😁 Tak mějte krásný den ☺️
Já prolétám 33tt, únava se vrátila, spát se už nedá a je fuk, na kterým boku ležím...nejradši momentálně na zádech, což se nedoporučuje vůbec :D Mega kopance cítím až teď poslední týden, budí mě, když už přece jen zaberu. Je mi pořád zle od žaludku, když se nenajím a když se najím, tlačí mě plný žaludek :D To všechno vymyslela příroda určitě schválně, abychom se těšili na porod :D
Ja jsem v 18 tt. V 15 tt jsem byla jeste silene unavena. Ustupuje to ted posledni 2 tydny. Ale za to jsem zaclaa curat co minutu pomalu, tahne me bricho. A spat se nema na llevem ;)
@jituli84 no na to, že je to mé druhé dítko, právě že nijak výrazně. Ty první bublinky jsem cítila poměrně brzy, už na 16tt, ale tak, aby to třeba cítil manžel rukou až někde kolem toho 26tt a i to bylo spíš jen takové vlnění. To vlnění pokračovalo až do 30tt kde konečně pohyby začínaly brát tu podobu kopanečků. A vidět jdou pohyby až teď tenhle týden. 🙂 Taky zákeží, kde je placenta. S dcerou jsem ji měla vepředu a provlnila se až do porodu.
Ahojky ja jsem v 18tt a spani je pro me nocni mura :D nejlepsi je na boku s perinou mezi nohama,manzel uz je vyrizeny protoze mame jednu velkou perinu a ja se porad prevaluju a porad si ji cpu mezi nohy :D :D .... Unavena jsem porad a neni pomalu den kdy bych neusnula treba na hodinku i pres den. Nevolnosti uz ustoupily jen rano a kdyz mam hlad tak se ozvou 🙂 je videt ze kazde tehotenstvi je jine :D 🙂)) kazde vyhovuje neco jineho a citi neco jineho 🙂 A hlavne teda co pri lezeni mam a to me stve uplne nejvice ze mam neklid nohou :/ nevim jestli to taky nekdo ma ale porad s nimi musim hybat jinak je to strasne neprijemne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě je určitě obstojněji než v 1. trimestru, malá sem tam kopne, jako nic extra, tak doufám, že je v pořádku, když slyším, že maminky prožívaj hrozný kopance. jinak už taky neprobliju celej den, ale třeba ráno po snídani to bývá kritický, včera 2x 😀 Jinak já spím dobře, na to , že jsem jinak než na břiše nezaspala, tak ted vrazim peřinu mezi nohy a spim na levým boku 😅