Ahoj holky jak často vám tvrdne nebo tvrdlo bricho kolem cca 20tt? Nyní jsem ve 24 tt, od minulého týdne mam magnosolv pytlicky, ale ze by nastala nějaká zmena se rict nedá. Přijde mi to porad stejny. Jak vleze tak v sedě.
Mě tvrdlo od 20.týdne. měla jsem teda magnesium lacticii 4xdenne 2 tablety, protože tady ty suspenze nejsem schopná vypít... A žádná extra úleva to nebyla. Jako zvedlo míň, ale nepřestalo. V klidu teda výjimečně, ale při pohybu jako šutr. Každopádně dcera je narozen ve 39.tt 😉
Me rikal gynekolog 1 pytlicek denně, ale nepomáhá mi to vůbec. Jediný pozitivum je, ze je to dobry pití ...:(
@veru921992 ja zacinala taky na jednom, ale bdz efektu, proto mi ho dr zvysil na dvojnasobek... Rekni to dr a neco Ti poradi
@krasna_neznama86 dobre reknu mu to snad by neco pomohlo, nedokážu si představit, ze s timhle budu fungovat až do porodu😂😞😞
@veru921992 to zvladnes... Zkus trochu odpocivat a treba sevto zmirni...
@krasna_neznama86 to zkouším, jeste k tomu když jsem se konecne zbavila vyrážky co jsem měla na břiše, děla se mi i na nohou. Je to na palici. Na gynde si mysli ze to je nějaká alergie a když jsem byla na pohotovosti ze to zkusim jinde tak taky a ze je to v těhotenství běžné nějaké vyrážky jak jsou zblaznene hormony. Mam tu claritin a bojim se cokoliv vzít a hlavně se zeptat at nevypadám za blbce. Až se malej narodí tak si dost ulevim nebudu se tolik prohlizet😂😂😂
@veru921992 Mne tvrdlo bricho zhruba od 18teho tydne, pomohlo klasicke magnesium 4x denne 2 tablety.
@veru921992 budes pak prohlizet a pozorovat mimi, aspon takhle to mam ja...
Mně tvrdlo taky asi od 20 tydne. Dopoledne dobrý, po polední zatvrdlo jak kamen a dost to bolelo. Hořčík nepomahal a doktor se tvářil jako že je to normální. Bohužel to bylo až do porodu.
@zavodnice no na mě se prave taky tváři ze je to ok tak jako vše je ok to ma pravdu, ale trosku mě to tvrdnuti děsí...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mne u synka tvrdlo okolo 26 tt, magnesolv jsem mela dva pytlicky denne, ale mne teda chytaly i krece do lytek, ty presly, ale to bricho tvrdlo dal...