Jak byste popsaly první pohyby mimča?

pesinka
26. dub 2015

Ahoj holky , jak by jste popsali první pohyby mimča? 🙂

miatia
26. dub 2015

Tak u mě to bylo jako když se voda přelévá ve vodní posteli úplně ty první pohyby, někdo zase má motýlky v břiše a jiná to popíše jako bublinky 😉 je to prostě individuální 🙂

elen222
26. dub 2015

jakoby mi jemně kručelo ve střevech 😀 😀 😀

shynne
26. dub 2015

Já cítila takový jakoby jemný šťouchání a pak jak mi tam plave ze strany na stranu 🙂

pesinka
autor
26. dub 2015

Já cítím jak kdyby tam byla vzduchová bublina a praska 🙂

jandulinkaa
26. dub 2015

Já jsem teď začala cítit jemné kopnutí, někdy je to jako mravenčení 🙂

kaalla
27. dub 2015

Já si nejdřív myslela, že jsou to pohyby střev. Až když mi sestra u doktora popsala, co vlastně bych měla cítit, zjistila jsem, že to už je vlastně ono 😀 . Takže bublinky, občas jakoby přelévání ze strany na stranu....

lucinka58
27. dub 2015

Já bych řekla, taky, že to bylo jako pohyby střev - akorát v místě, kde střeva nejsou 🙂 Ale pořádně jsem pohyby začala vnímat snad až v 24 tt a teď malého cítím jak se protahuje a vím už jistě, že je to miminko (ale pořádně se do toho opírá fakt až tak posledních 10 dnů). Ale od doktorky vím, že je to placentou vepředu, proto jsem je tak dlouho necítila skoro vůbec 🙂 A samozřejmě i teď mám dny, kdy je malej málo aktivní a fakt se na to musím soustředit 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru