Ahojte holky, potřebovala bych poradit: Jsem ve 26tt. Včera jsem byla na kontrole a vše v pořádku. Večer jsem ale cítila pohyby intenzivněji, častěji a v delších intervalech. Normálně to takhle vůbec nemám. Myslíte, že je to normální nebo čím by to mohlo být?
@lenii3 Ahoj. Miminko sílí a roste..pohyby začnou být tedy častější a intenzivnější. Nicméně platí pravidlo,že pohyby ,které jsou nepříjemné, bolí, najednou/náhle vymizí nebo prostě jen máš pocit,že je něco jinak a špatně- doporučuje se radši skáknout k doktorovi/nemocnice a zkontrolovat, zda je vše v pořádku 🙂
Řekla bych, že je to normální, možná se miminko otočilo trochu jinak než dřív a tím pádem pohyby cítíš úplně jinak než jsi zvyklá.
Děkuju holky, uklidnily jste mě 🙂 Mě zaleklo, že to byla taková změna ze dne na den 😀 Ale dneska během dne celkem OK, tak uvidíme večer 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,myslím že to je v pořádku.Já jsem také 26 tt a mimi kope intenzivněji než dříve.