Holka nebo kluk?

baby03
6. led 2023

ahoj holky co vidíte jsem v 20 tt. v 16 týdnů mi můj gynekolog rekl vidí na 85 procent kluka a dnes gynekolozka řekla ze vidí zase holku dneska to je 20 týden

kristynaprandl
6. led 2023

Kluci to mají spise jako doslova mezi nozickama tohle mi přijde jako přímo v rozkroku, u syna jsem měla pindika na fotce a byly tam stehynka uprostřed pindik mezi stehýnkama a tam kousek odd prdelky měl koulicky takže tohle spis holka

ivivi
6. led 2023

Mne to teda prijde jako holka- zrno. To jsem zvedava jak u mas😁 nam rekli na 90%kluk😁to je skoro jak vasich 85%😁😁

baby03
autor
6. led 2023

@ivivi mě řekli přesně v 16 týdnů pan Doktor ze vidí na 90 procenta kluka 😂🙄a dneska doktorka tohle no zase tak uz nevím

ivivi
6. led 2023

@baby03 no jako stale jeste kupuju neutralni barvicky😁zadne auta 😁jen zviratka, tvary…😁Radeji😁 ted v pondeli jdu ke sve doktorce a 27. na druhy screening😁Nam to rekli 14+2 na screeningu prvnim😁

kristynaprandl
7. led 2023

Tady pro srovnání je pindik a koulicky 24+3tt 🙂 vypadá to jinak

michaela_2
7. led 2023

@baby03 tak za mě je tohle tedy utz snímek holčičky 🙂

kar17
18. led 2023

@baby03 Mě dr v cca 15tt řekl, že se přiklání ke klukovi,a v 19tt uznal že se spletl a čekáme holčičku, kterou na 2.screeningu potvrdili ❤️. Možná je lepší foto z boku a podle pohlavního hrbolku. 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru