Ahoj maminky jsem ve 26 týdnu a byla jsem na podruhé na screeningovém vyšetření a lékař mi sdělil, že budu mít holčičku. Poté jsem šla na gynekologii, kde mi sdělili, že je to kluk. Chci se zeptat co vidíte na obrázku? Děkuji.
@ematomasova nic rozmazaný obrázek
@jezkovyvocicka v této oblasti
Tak z tohoto obrázku fakt nic nepoznáme 🙈
Já vidím kávové zrno takže holka.
Ja vidím spíš kluka, ale je to hodně tmavé a rozmazané, takže jenom takový první dojem.
@sebestka jak to poznáte? 🙂
@ematomasova mám doma dvě holky a vypadá to podobné. Dovolila jsem si " kávové zrno" označit.
@sebestka Myslela jsem si to taktéž 😀 děkuji za Vaši odpověď. Na velkém ultrazvuku mi sdělili holku a poté na gynekologii kluka. Byla jsem z toho zmatená 😀 takže budu určitě věřit velkému ultrazvuku
@ematomasova Ano, ano. Měla jsem to u druhé dcery stejně. Na velkém ultrazvuku holka, gynekolog tvrdil kluka a narodila se holka.
Mě teda ultrazvuk živí a z tohohle obrázku mám celkem problém poznat i to, že je to plod. 😅. Ale líbí se mi místní znalkyně 😅🤦🤣.
@sebestka to máme stejný případ 😀
@ematomasova dobrý den, řekli nám to teď podobně. Co vám nakonec vyšlo?
@klauda92 Zdravím, nakonec se mi narodil chlapeček 😀💙
@ematomasova mám to teď stejně. Na velkém utz mi řekli holku a na gynekologii kluka. Rodim až v cervenci, ale vidím to spíš na toho kluka. Aspoň bude mít syn parťáka 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ematomasova a v kterých místech by to mělo být?