Zdravím, vím že toto tu bylo už asi mockrát. Byla jsem na 1.screeningu a těšili se, že se dozvíme pohlaví. Dr to studoval a rikal, ze by to mohla byt holčička na 80%. Že je ten hrbolek rovně. Ja se moc v tom nevyznám. Myslíte si to take? Poznate to? 🙂
@renatkaa1996 jasne 😄 ja jen že mi tenndr přišel takový nejistý, tak jen jestli to někdo nepozná 😁
@kaimic Řekla bych, že holčička 🙂
Taky ma nase mala dle utz takový pěkný hrbolek. Devcatko
@lucinkamarecek @hannicka32 dekuji holky 😊 tak snad se to potvrdi...Syn by si přál holčičku a nemuze se prave dockat 😁
Taky vidím podle hrbolku (nemá no nahoru) holčičku
@kaimic nebyl si nejistý, ale ve 12 tt to prostě ještě nemusí být 100%. Říká 80% protože Vás chce trochu zbrzdit - všem řeknete děvče, nakoupíte všechno růžový a na druhým screeningu Vám řeknou, že kluk. A co udělá dneska 90% lidí (a to sem ještě mírná) - začne na něj nadávat, pomlouvat ho, zpochybňovat jeho autoritu a profesionalitu, aspoň co se lékařství týče. Sorry, ale to vlastně už děláte teď - Lékař co studoval 6 let medicínu, kdoví kolik let má praxe a tudíž kolik takových ultrazvuků viděl, vám řekne 80% holka - a vy se víc uklidníte po verdiktu ženských, o kterých nevíte nic natož, jejich profesionalitu co se lékařství a zobrazovacích metod týče (tím nechci nijak zpochybňovat verdikty holek) a to vás uklidní víc než ten doktor 🙂
@kaimic taky mam doma stejnou situaci ale nas maly syn z toho nema ještě hlavu ale my si přejeme parecek
@kmarie81 nezlobte se na me,ale nemyslim si,ze pokud jsem chtela slyset nazor nekterych devcat tady,tak zpochybnuji nazor lekare. A vubec jsem nezminila,ze kdyz mi tu devcata napsala svuj nazor, tak hned pobezim a nakoupim vse ruzove. Prestante byt utocna a rikat,ze tady zpochybnuji lekare. To nikdo nedela. Jen jsem napsala, ze si nebyl jistý a to mu nikdo za zle preci nebere, jsem ve 13tt a tezko rici na 100% co to bude za pohlavi. Jen me zajimal nazor devcat podle fotografie. A pokud Vam se neco nelibi na mem dotazu,tak neni treba to komentovat.
@lucinkamarecek take bychom chteli parecek 🙂 nas syn to uz dost vnímá je mu 5 let. Tak drzim palce at i vam to dopadne 🙂
@kaimic není to tak že by se mi dotaz nelíbil - sama píšeš, že ti přišel nejistý a jestli tady není někdo, kdo to nepozná. Já sem ti jen napsala svůj názor, že verdikt doktora 80% holka mi přijde v pořádku. Jestli si z toho cítila jakýkoli útok z mé strany, tak tam fakt nebyl. Ale i tobě se prostě může stát, že ne všechny odpovědi na tvé dotazy budou pro tebe příjemné. Měj hezký den a pohodové těhotenství 🙂
@kaimic když nevěříš svému gynekologovi, co je studovaný lékař, myslíš že maminky na mateřské či pracující vidí líp?
Takhle to vypadá fakt na holku. Ale nás chlapeček měl naprosto stejný hrbolek ve 13tt :D ještě bylo vtipné, že jeden den mi řekli spíš holka, druhý den se malej trochu jinak natočil, hrbolek byl nahoru a můj doktor řekl spíš kluk. No a je to kluk :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kaimic ano, pohlavni hrbolek je holčičí, ale nejsem doktor😄